adidas Team Mode | Spil din rolle på holdet

26.07.2018

Skrevet af Zlatko

Det handler om at spille som et hold, og derfor skal man bidrage med sin del på banen. Den nye adidas Team Mode Pack giver adidas-støvlerne deres helt egen unikke og farverige farve, hvilket giver dig den perfekte start på sæsonen.

Team Mode-farver

Er der en bedre måde at starte den nye sæson på, end at spille i nye, friske og farverige støvler? Vi kan ikke komme i tanke om noget bedre, og derfor er vi helt oppe og køre over den nye adidas Team Mode-kollektion. adidas giver os en fuld kollektion med unikke farver, imens Messi 18.1 endnu en gang er inkluderet i den nye Team Mode Pack. Hvad er der ikke at lide? Lad os løbe igennem de nye farver.

Team Mode X og Predator

Disse to støvler må helt klart været nogle af de mest elsket støvler på markedet lige nu, og derfor er det ikke svært at forstå, at adidas har givet disse støvler de fedeste farver. adidas X-støvlen er lavet med en iøjnefaldende neonfarve med sorte detalje, som er en virkelig god kombination. adidas X 18+ blev introduceret lige inden VM, og man kan næsten fornemme Skeletalweave-teknologien, når man bare kigger på den nye farve. Folk får svært ved at fjerne deres blikke fra Bale, Jesus og Suárez, når de sprinter forbi deres modstandere.

Tager vi et kig på Predator-støvlen, så virker den nye farve måske bekendt, eller den får dig til at tænke tilbage på 1998. Det sorte- og røde-design er noget, der får os til at tænke tilbage på ’98 Predator-støvlen, som blev brugt af legenderne Zidane, Beckham og Raul. 18+ Predator-støvlen er lavet med den samme røde farver, hvilket er placeret på sokken og sålen, imens den sorte farve er sat på støvlens overdel. Dette giver Pogba, Alli og Rakitic et clean look, når de skal til at skabe øjeblikke, der gør dem til morgendagens legender.

Fortsætter nedenfor.

Team Mode Nemeziz og Copa

En af de mest undervurderet støvler, Nemeziz 18+, har også fået en ny og solid farve. Nemeziz er lavet til de mest adrætte spillere på banen. Deres spil er defineret af uforudsigelige træk, og de kan ændre alt på et splitsekund. Nemeziz-støvlen har fået en frisk blå farve, imens Messi 18.1 er lavet i en hvid og blå kombination. Messi 18.1 har den samme blå farve fra midtfoden og ud til hælen, imens resten af støvlen er hvid. adidas har dog givet Messi 18.1 lidt mere kærlighed denne omgang, og givet de tre striber på siden en glinsende effekt. Nemeziz-støvlerne vil helt klart få folk til at huske Messis-, Lingards- og Firminos navn, når de laver magi på banen.

Copa 18.1 er holdt tæt til dens traditioner, og den har fået et stilrent, simpel og klassisk farve, hvilken også er det Copa handler om. Den komfortable støvle er lavet til spilleren, der stadig elsker sine læderstøvler, og er designet med en sølv-overdel og med et blåt touch på pløsen, hælen og knopperne.

Vær en del af dit holds succes i den nye sæson med den helt nye adidas Team Mode Pack. Vælg den støvle som passer din spillestil og dominer sæsonen!

Køb dine Team Mode-støvler hos Unisport. Du kan forudbestille støvlerne fra i dag