Adidas vil ikke stå i skyggen af de mange lanceringer og løfter sløret for den nye Adidas Adipure 11Pro Sort/Hvid/Rød lige i tide til aftenens store Champions Leauge-finale, hvor den står til at få sin ilddåb på fødderne af Philipp Lahm. Den ser vi lige nærmere på her, så læs med, hvis du også synes, at der er lang tid til kampstart.

Det bliver Philipp Lahm, der ene mand fører støvlen ud på grønsværen i aften og Bayern Münchens kaptajn får brug for et par støvler han kan stole på. Årets vel nok vigtigste kamp kræver et par støvler, der er klar til opgaven og det er Adidas Adipure 11Pro Sort/Hvid/Rød også i den grad. Foruden sit skarpe og klassiske design, der passer perfekt til Bayerns hjemmebanesæt, er det også en støvle, der kan et og andet.

Du kan allerede nu forudbestille Adidas Adipure 11Pro Sort/Hvid/Rød her med en forventet levering medio juni - kun 1189 kr.

Adidas Adipure 11Pro har gjort et ihærdigt indtog på støvlemarkedet, hvor mange professionelle spillere med hang til en klassisk fodboldstøvle, har fundet ro denne silo. Den formår at forene enkelt og stilrent design med et ligeså simpelt udgangspunkt, når det kommer til de teknologier, der præger støvlen.

Adidas Adipure 11Pro er den femte inkarnation af den klassiske støvlesilo, hvis første installation så dagens lys helt tilbage i 2008. Siden dengang har støvlen ændret sig meget, men én ting står fortsat fast; det er et uhyre populært og sikkert valg, for kvaliteten er ikke til at komme uden om.

Den bløde læderoverdel leverer nemlig det vante touch på bolden, der giver en naturligt dæmpende effekt og det resulterer i en meget elegant boldbehandling, hvis man ellers har teknikken til det. På midterfoden af støvlen har Adidas brugt mikrofiber i stedet for læder og det har man gjort for at stabilisere støvlen og holde foden på plads.

Adipure 11Pro er dog ikke helt uden moderne tiltag og især på denne generation, har kollektionen rykket sig meget. For at gøre holdbarheden endnu bedre end tilfældet var, har Adidas beklædt snuden af støvlen med deres DuraCoating-teknologi, der skal sørge for, at der ikke opstår et mellemrum mellem sålen og overdelen.

Derudover er støvlen blevet kompatibel med Adidas' intelligente miCoach-chip, der placeres i et hulrum i sålen. Når den aktiveres, kan den tracke dine løb til træning og kamp og du kan efterfølgende se data for netop dette. Det inkluderer den samlede distance, antal spurter, tophastighed og meget mere, hvilket giver dig muligheden for at holde øje med din indsats.

Knopsystemet sidder på den samme Sprintframe-ydersål, som vi kender fra de andre siloer, men knopsystemet er ændret en smule. I stedet for de triangulære knopper, Adidas bruger på Predator LZ og F50 Adizero, har de valgt runde, koniske knopper, der igen vidner om støvlens klassiske islæt. Det giver både plusser til komfort, stabiliteten og til vendinger på små områder.

Du kan allerede nu forudbestille Adidas Adipure 11Pro Sort/Hvid/Rød her med en forventet levering medio juni - kun 1189 kr.

Der bliver nok at se til i aften, men vi får aldrig for travlt til at spotte støvler og vi ser svært frem til at se Lahm i den nye farve. Hvad synes du om den? Del din kommentar i boksen herunder og deltag i debatten på Twitter og Facebook.