Trusox overtager verden! De har allerede gjort et kæmpe indtog i Premier League, med store stjerner som Gareth Bale, Steven Gerrard og Demba Ba - alle i den innovative sok. Samtidig er den nu også gået ud over Englands grænser og nu er Real Madrid-stjernen Xabi Alonso også set i den. Hvis det er godt nok til spillere af deres kaliber, så kan de ikke være helt galt på den hos Trusox, og vi besluttede derfor at sende vores WebTV-vært, Joltter, på banen, så han kunne tjekke dem ud.

Sokkerne er altid lette at spotte på banen, da de er udstyret med meget distinktive firkanter op ad hælen. De blev designet af en passioneret fodboldspiller tilbage i 2007, da han var dødtræt af altid at glide rundt i sine støvler. Derfor satte han sig for at opfinde, hvad der i dag er blevet det globale hit, Trusox.

Trusox er fyldt med disse mørkeblå felter der dækker hele underfoden og hælen. De hedder non-slip pads og griber både fat i din fod og støvlen, så du ikke glider rundt i støvlen, hvilket vi alle ved kan skabe irritation. Dette har Joltter taget et kig på og han er nu klar til at give dig sin dom over Trusox.

Vi kan allerede nu afsløre at han var meget glad for sine nye Trusox, men hvad er det der gør dem så specielle? Find ud af det i ugens Unisport WebTV – for hvordan kan noget så simpelt som en sok booste ens spil på banen?

Virker Trusox som noget for dig? Find dit eget par her – kun 249 kroner.

Hvad er dine tanker om Trusox? Har du allerede et par, eller overvejer du at anskaffe dig et efter at have set Joltters anmeldelse? Vi kunne virkelig godt tænke os at høre hvad du syntes, skriv det i boksen under nyheden og deltag i debatten på Facebook og Twitter.