England og Nike har officielt løftet sløret for Three Lions' hjemmebanetrøje, som fejrer det engelske fodboldforbunds 150-års jubilæum. Det gør det med en splinterny trøje, som hylder den klassiske, engelske elegance. Se og læs mere om den nye trøje her - er den noget for dig?

Da Nike i september 2012 offentliggjorde, at de overtog sponsoratet af det engelske landshold fra Umbro, begyndte mange allerede så småt at glæde sig - og nu er spændingen forløst.

Tidligere i dag kunne man for første gang se Englands nye Nike hjemmebanetrøje på Twitter, Facebook og Instagram, hvor Jack Wilshere viste en elev fra sin gamle skole. Ham havde Jack Wilshere udvalgt til at bære trøjen for at vise, at trøjen tilhører nationen og ikke blot de 11 spillere der er heldige nok til at repræsentere England på banen.

Trøjen er designet med et enkelt look som tager dragten tilbage til rødderne med sine traditionelle hvide og mørkeblå farver for at fejre det engelske fodboldforbunds 150 års fødselsdag. Den første England-trøje nogensinde havde Three Lions-logoet på brystet i mørkeblå, og Nike har troligt lavet det nye logo i samme farve. Samtidig er kraven blevet lavet i den mørkeblå farve - men ellers er trøjen overvejende hvid.

Er du vild med Englands nye hjemmebanetrøje? Forudbestil den lige her - kun 599,- kr.

Logoet er nemlig i fokus, og Nike har lavet en guldfarvet kant samt den obligatoriske VM-stjerne over logoet for at markere Englands VM-sejr i 1966. Samtidig er der placeret en guldfarvet vimpel under logoet med årstallene 1863 og 2013 samt inskriptioen 150 Years, hvilket markerer Football Association's jubilæum.

Den mørkeblå farve på den nye England-trøje er meget omhyggeligt skabt til at være samme nuance som den farve, der optrådte på den allerførste England-trøje nogensinde. Trøjen har samtidig stor fokus på at indfange de rene linjer og den underspillede stil fra den engelske modeverden. Som en lille, men fræk detalje, har Nike placeret St. George-korset på slidserne i bunden af trøjen.

For at sikre så elegant et look som muligt har Nike kickstartet et innovativt program, hvor de laver 3D-kropsscanninger af nogle af verdens bedste spillere for at sikre en mere atletisk pasform samt en trøje tilpasset professionelle spilleres fysik.

I tråd med Nikes miljøbevidste tiltag, er Englands nye hjemmebanetrøje produceret i genbrugt polyester, der udvindes gennem plastikflasker. Trøjen vejer blot 150 gram og er dermed hele 23% lettere end sidste års trøje, men Nike har stadig formået at gøre materialet 20% stærkere. Trøjen har naturligvis Nike DriFit-teknologi, der transporterer sved og fugt væk fra kroppen for optimal bærekomfort.

Vil du iklæde dig Three Lions-logoet som Rooney, Walcott, Wilshere og Hart? Så kan du forudbestille Englands hjemmebanetrøje lige her - kun 599,- kr.

Englands nye hjemmebanetrøje har skabt delte meninger - men hvad sidder du derude og tænker om Three Lions' nye hjemmebanetrøje? Er det fedt, at den er så simpel, eller bliver designet lige en anelse klassisk nok til dig? Del gerne dine tanker med os herunder og deltag i debatten på Twitter og Facebook.