Weekenden afsluttede mange af de store ligaer med bravour, og der var masser af guf for støvlespottere med introduktionen af masser af nye Adidas-støvler, nye dragter og endda en blackoutet model, som vi snart får mere at se til.

Gareth Bale (Tottenham) - Adidas F50 Adizero Rød/Sort/Hvid Tottenham var et af holdene, der spillede for en del, og deres opgave var at slå Sunderland for overhovedet at have en chance for at komme i Champions League. Det gik dog ikke helt for Spurs, da Arsenal og Chelsea begge vandt - heller ikke selv om Gareth Bale i sine nye Adizero og Trusox smadrede et klassmål i kassen. Bale har fået customized sine støvler, som ser skarpe ud til det helt hvide Tottenham-sæt.

Xabi Alonso (Real Madrid) - Adidas Nitrocharge 1.0 Blå/Gul/Hvid Adidas løftede sløret for deres fjerde støvlesilo til #TheEngine i sidste uge, og det var stærkt ventet, at Alonso ville hoppe i den nye model i Copa del Rey mod Atletico. Alonso skuffede ikke, og viste den nye støvle med fokus på energi og power frem.

David Beckham (Paris Saint Germain) - Adidas Predator LZ DB Et fodboldikon satte støvlerne på hylden - men hvilke støvler! For at markere David Beckhams afsked med fodboldverdenen havde Adidas produceret en sidste, unik farvevariant til Beckham af den nye generation af Predator, og Beckham forlod derfor banen som vi kender ham: Med stil! Beckhams støvler var personaliseret med flag, hans børns navne samt naturligvis DB32, DB23 og DB7 skrevet på - alle de numre, han har gjort kendte.

Jamie Carragher (Liverpool) - Adidas Predator LZ Sort/Rød/Hvid En anden klublegende, der takkede af i weekenden, er Jamie Carragher. Manden, der startede som Everton-fan, stopper karrieren og fik en flot afsked i Liverpool. Englænderen var naturligvis anfører, og fik også lov at lede sit hold ud i næste sæsons dragt. Carragher takkede af i sine Predator LZ - en støvlesilo han har fulgt gennem store dele af karrieren.

Angel Di Maria (Real Madrid) - Adidas Predator LZ Grøn/Sort Pokalfinalen mellem Real Madrid og Atletico Madrid blev en spændende en af slagsen, og her fik lillebror Atletico endelig en sejr over lokalrivalerne. I denne kamp var der en overflod af nye støvler, hvor Angel Di Maria bl.a. viste den nye generation af Predator LZ frem i Grøn/Sort. Støvlen er videreudviklet fra den første LZ, og er blevet optimeret endnu mere til kontrol.

Radamel Falcao (Atletico Madrid) - Puma evoSPEED 1.2 Skind Sort/Neon Radamel Falcao var formentlig ganske tilfreds med den måde han sluttede sæsonen på i Atletico Madrid - og den columbianske angriber lagde efter lækkert forarbejde op til Diego Costas udligning. Det gjorde han i sine nye Puma evoSPEED 1.2, som Puma havde personaliseret med kampdato, flag og nummer, og den nye støvle ser skarp ud på banen med den store Puma-skrift på indersiden.

Olivier Giroud (Arsenal) - Puma evoSPEED 1.2 Sort/Neon En anden spiller, der var hoppet i den nye evoSPEED 1.2, var Olivier Giroud fra Arsenal, som fik det sidste af kampen mod Newcastle. Arsenal vandt 1-0, og er dermed i Champions League-kvalifikationen næste sæson. Giroud var glad, og fik en flyvetur efter kampen…

Jonny Howson (Norwich) - Nike CTR360 Maestri III Hvid/Sort/Orange Norwich City leverede en af overraskelserne i sidste spillerunde af Premier League, da de ude slog Manchester City med 3-2. En af oplevelserne var Canaries-spiller Jonny Howson, der scorede Norwichs sejrsmål. Det gjorde han i sine Hvid/Sort/Orange CTR360 Maestri III, som vi sjældent sejr på profferne, da det er en sekundær farvevariant. Et interessant valg af Howson - og vi må sige, at støvlen ser skarp ud.

Alex Morgan (Portland Thorns) - Blackoutet Nike-støvle Igen dukker den mystiske Nike-støvle op, som vi efterhånden har set på mange vævre offensiv-spillere som Sturridge, Welbeck og Neymar. Nu er amerikanske Alex Morgan røget med på vognen, og spillede i weekenden med den blackoutede sag med den interessante overdel. Mon vi snart får mere at se, nu hvor Nikes profiler begynder at bruge støvlen i kamp?

Mesut Özil (Real Madrid) - Adidas Predator LZ Grøn/Sort En spiller, vi længe har holdt øje med, er Mesut Özil, som sidste år blev hevet i retten af Nike, da han spillede med Adidas-støvler før hans kontrakt med amerikanerne var udløbet. Her fik Özil at vide, at han ikke måtte spille med Adidas i kamp i en vis periode - og den lader til at være overstået, da han åbent rockede Adidas' seneste generation af Predator LZ i kampen mod Atletico Madrid. Er Özils skifte passende for ham, eller er han bedst i Mercurial?

Kyel Reid (Bradford) - Adidas F50 Adizero Messi Vi har allerede set flere og flere spillere benytte Messis signaturfarve af Adizeroen, og nu er Kyel Reid fra Bradford City også med på vognen. Han var hoppet i den sprøde farve af Adizero, og det gik ganske godt, da Bradford sikrede oprykning til League 1 næste sæson.

Jack Rodwell (Manchester City) - Adidas Nitrocharge 1.0 Blå/Gul/Hvid Med introduktionen af Adidas' nye Nitrocharge 1.0 var det ventet, at mange spillere i de største ligaer ville hoppe i støvlen - men især i Premier League var det begrænset med spillere i Nitrocharge, som er designet til holdets motor. En af spillerne der var i den nye støvle, var Jack Rodwell, der scorede to mål mod Norwich - det var dog ikke nok, da kanariefuglene vandt 3-2. Rodwell passer dog godt til Nitrocharge 1.0 typemæssigt, da han netop ligger på midtanen og arbejder hårdt i alle 90 minutter.

Neven Subotic (Borussia Dortmund) - Adidas Nitrocharge 1.0 Blå/Gul/Hvid En anden spiller, der har taget Nitrocharge 1.0 til sig, er Neven Subotic, der skiftede fra AdiPURE 11pro til Adidas' nye energy-støvle. Subotic rockede den nye model i weekenden, og har måske glædet sig lige siden sidste sommer, hvor hans holdkammerat Sven Bender viste Nitrocharge 1.0 frem for første gang.

Panagiotis Tachtsidis (AS Roma) - Adidas Nitrocharge 1.0 Blå/Gul/Hvid Umiddelbart kiggede vi på Romas kamp for at spotte Daniele De Rossi i den nye Nitrocharge - men han spillede ikke. Heldigvis leverede græske Tachtsidis, og var hoppet i Nitrocharge. Støvlen, der med Energysling på overdelen sørger for at udnytte din energi optimalt i alle 90 minutter har derfor allerede bredt sig alle Europas store ligaer - og vi glæder os til at se mere til den.

Marc-André ter Stegen (Borussia Mönchengladbach) - Adidas Predator LZ Grøn/Sort Vi elsker, når støvler matcher et holds spilledragt, og her leverede den tyske målmand ter Stegen godt, da han matchede sine nye LZ Grøn/Sort med sin grønne Mönchengladbach målmandstrøje. Ter Stegen har længe spillet i Predator, og er trofast rykket med over i den nye, optimerede version.

Fernando Torres (Chelsea) - Adidas Predator LZ Grøn/Sort Han har været udskældt. Rigtig udskældt - men alligevel har Fernando Torres haft en fod med i mange afgørende scoringer for Chelsea denne sæson. Angriberen skiftede tidligere i år til Adidas efter i mange år at have været frontfigur for Nikes T90-serie - og Torres lader til at befinde sig godt i sine nye Predator LZ. Således krydrede han debuten til støvlerne med at score til 2-1 mod Everton og sende Chelsea direkte i CL næste sæson. Det er vel udmærket.

Weekenden bød på masser af lækre spots - både med hensyn til nye dragter og naturligvis støvler i massevis. Hvad synes du om Nitrocharge og LZ på banen, og tror du at nogle af støvlerne er noget for dig? Del meget gerne dine tanker med os herunder.