Ny Nike støvle silo | Et nyt niveau af præcision

17.07.2018

Skrevet af Claus

Du frygtede måske du ville kede dig efter at VM er overstået, men det er ikke tilfældet! Nike er klar til at lancere en helt ny støvle silo. Træk i Phantom og kontroller spillet på et helt nyt niveau.

I dag markerer ikke kun starten på en ny støvle silo, men også enden på en æra. Den nye Nike PhantomVSN vil erstatte Magista-støvlerne. Derfor vil de nye Nike PhantomVSN-støvler fokusere på at give dig de bedste forudsætninger for at kontrollere spillet på det højest mulige niveau. PhantomVSN-støvlerne lægger vægt på overblik, instinkt og præcision, som er nøgle egenskaberne hos en Phantom-spiller. For at være Phantom, som De Bruyne og Coutinho, skal en spiller bruge illusoriske kræfter for at lokke folk ind i en forvirringstilstand, der tillader Phantom at kontrollere spillet og sindet.

Overblik, Instinkt og Præcision er alle taget med i betragtning i støvlens design. Nye teknologier er blevet udviklet med dette mindset. Kombiner dette med et nyt design og du har en støvle der er lavet til et helt nyt niveau af præcision.

Nike har lavet et nyt type af fit kaldet Quadfit. Dette sikrer, at du ikke mister vigtige skridt, ved at glide rundt i dine støvler fodbolstøvler. Quadfit-teknologien er et mesh materiale uden syninger, som omfavner din fod, men uden følesen af at blive forhindret af det. Det vil give dig et uovertruffen fit og en kamp klar lige ud og kassen følelse. Du kan ikke rigtig se Quadfit fra ydersiden, men du kan føle det med det samme på indersiden.

Bevæger vi os videre til overdelen på Nike PhantomVSN, er der også her skabt en ny teknologi for at give Phantom det bedste touch for endnu bedre præcision. Nike har lavet et såkaldt Ghost snøre system som fungerer som et lace cover. Vi har tidligere set disse covers og Ghost snørebåndende vil give dig et skjult lockdown og en ren boldkontakt. Ghost snørebåndende sikrer dig dette ultra rene touch, mens de også giver dig muligheden for at binde og stramme støvlerne som du foretrækker. Du vil stadig kunne stramme støvlen takket være one-pull konstruktionen, der giver en jævn spænding hele vejen ned ad foden.

Fortsættes nedenfor.

PhantomVSN er desuden lavet med en tekstureret Flyknit-overdel der giver dig alle fordelene du har brug for når modtager, afleverer og sparker til bolden, som gør at du kan sætte dine holdkammerater op med dit perfekte overblik. En rød trekant er placeret på indersiden af støvlerne som dækker overfladen for de 3 prominente knogler: calcaneus, talus og metatarsal. Det giver måske ikke så meget mening, men på dansk betyder det at området markeret med rødt er det mest optimale område til at kontrollere bolden.

En anden ting, der er anderledes i forhold til Nike Magista, er ydersålen. PhantomVSN kommer med en Hyperprecision-sål, der tillader dig at lave skarpe vendinger og accelerere hurtigt, så du kan lade dine modstandere stå forvirrede tilbage.

Nike forkæler os med endnu mere. PhantomVSN bliver lanceret i to farvevarianter. Den ene er en blackout, der vil være en del af Stealth Ops-kollektionen, som skal bruges til pre season. Den anden farve er i et rødt og gråt design, der vil være en del af deres Raised on Conrete-kollektion.

Køb Phantom i den nye Stealth Ops-kollektion fra i morgen eller Raised on Concrete-kollektionen fra den 30. juli.