Vi er nået til sidste del at Unisport WebTV-serien 'The Nike F.C. Barcelona Experience', hvor rejsen til catalonien rundes med et besøg på La Masia, Camp Nou og det dertilhørende museum, der var udstyret med lidt dansk memorabilia. Se det sidste afsnit lige herunder.

Nike havde været så venlige at invitere os til Barcelona, hvor de havde arrangeret en fænomenal tur, med alt der hørte sig til. I det første afsnit var vi på stadion, da FC Barcelona på mirakuløs vis spillede sig videre til semifinalen i Champions League efter en 4-0-sejr over AC Milan. I det andet afsnit overværede vi en træningssession for førsteholdet og oplevede byen på allertætteste hold.

I dagens, og turens sidste, afsnit var det dog nogle andre oplevelser, der ventede. Først var vi på besøg i den officielle FC Barcelona Mega Store i centrum af byen. Her spillede Jakob fandango med en fodboldsimulator og kiggede lidt nærmere på den enormt lækre Nike Sportswear The Look of Barcelona Collection, der hylder klubbens værdier i moderigtigt hverdagstøj.

Dernæst gik turen til La Masia, der er FC Barcelonas ungdomsakademi, hvor stjerner som Xavi, Iniesta, Puyol og naturligvis Messi har fået deres fodboldopvækst. Det bød også på et besøg i museet, hvor klubbens fire Champions League-trofæer vises frem i selskab med passende memorabilia. Der er blandt andet en matchworn spillertrøje, som danske Michael Laudrup havde på i finalen i 1992.

Næste stop var det enorme stadion Camp Nou, der om noget må betegnes som et vaskeægte fodboldmekka. Her kunne Jakob tage plads på udskiftningsbænken, hvor siddepladserne var i en ganske fornuftig kvalitet. Han kunne dog kun drømme om at betræde det sagnomspundne græs som professionel fodboldspiller og måtte overlade den ære til Tito Vilanovas drenge.

Det var en begivenhedsrig tur til Barcelona og det er så bestemt en by, hvor fodbold er religion for sig. Vi oplevede en hel del, men vi vil egentlig allerhelst høre, hvad din største fodboldoplevelse har været? Lad os høre dit bud i kommentarboksen herunder.