Hvis man tager de nationale briller på, så har det været nogle meget ensidige semifinaler, hvor tysk fodbold uddelte store prygl til spansk fodbold. Borussia Dortmund og Bayern München vandt sammenlagt 8-1 over Real Madrid og Barcelona, men de mange mål har dog også en positiv side; de har nemlig betydet ændringer i vores Top 5 for højst scorende støvler i CHL, som du får her sammen med midtugens støvlespots.

Vi har siden den første runde i Champions League holdt skarpt øje med de støvler, der bankede målene ind. Det er der kommet en Top 5 ud af og med blot tre kampe tilbage af årets udgave, er det for alvor begyndt at spidse til. Nike Mercurial Vapor har siddet tungt på førstepladsen skarpt efterfulgt af Adidas F50 Adizero. Sådan ser det stadig ud, men især Nike T90 Laser IV har banket mål ind på kontoen i denne uge takket være én mand.

Iker Casillas (Real Madrid) - Adidas Prototype Blackout Den spanske landsholdskeeper er for tiden henvist til bænken hos Real Madrid og derfor har vi kun mulighed for at spotte ham til træning. Det gav til gengæld pote, da Casillas op til onsdagens semifinale trænede i et par blackoutede Adidas-støvler. Siden sit skifte fra Reebok til Adidas har han været fast inventar i Predator-kollektionen og derfor kunne det måske være næste generation af den støvle, vi ser på her.

Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - Nike Mercurial Vapor IX CR7 Den portugisiske verdensstjerne var blandt de få fra Kongeklubben, der levede op til vanligt niveau onsdag aften, hvor han bød ind med en udlignende scoring i første halvleg. Det gjorde han naturligvis i hans Nike Mercurial Vapor IX CR7, der klæder ham så usvigeligt godt, men til gengæld så det ikke så godt ud for resten af Real Madrid, der efterfølgende kollapsede.

Dani Alves (Barcelona) - Adidas F50 Adizero Blå/Lilla/Hvid & Hvid/Lime/Sort Den brasilianske back har været fast inventar i vores støvlespots på det seneste, hvor han har haft seriøse beslutningsvanskeligheder. Det fortsætter han med, da han mod Bayern München havde to forskellige støvler på; hans betroede Adidas F50 Adizero Hvid/Lime/Sort og den nyere model af Adizero i Blå/Lilla/Hvid.

Mario Gomez (Bayern München) - Nike Tiempo Legend IV ACC Rød/Hvid Den tidligere Puma-mand skiftede tidligere på sæsonen til Nike og skulle der herske tvivl om, hvorvidt det ville påvirke hans målscoring, så har han vidst slået fast, at han scorer, som det passer ham. I sine Nike Tiempo Legend IV ACC Rød/Hvid gjorde han det nemlig til 2-0 mod Barcelona i tirsdags.

Mario Götze (Dortmund) - Nike Mercurial Vapor IX ACC Lyseblå/Neongul Der har været snakket meget om den 20-årige tysker i ugens løb og det er med rette. Ganske kontroversielt kom det frem, at han til sommer skifter til rivalerne Bayern München, hvilket sendte klubben i et raserianfald mod Götze. Derfor foregik tirsdagens træning under beskyttelse af politiet, så hverken Götze, hans holdkammerater eller hans Nike Mercurial Vapor IX ACC Lyseblå/Neongul kom noget til skade.

Robert Lewandowski (Dortmund) - Nike T90 Laser IV ACC Mango/Sort Polakken her skulle eftersigende også være på vej væk fra klubben, da hans agent påstår, at en ny aftale allerede er i stand med en anden unavngiven klub. Det påvirkede imidlertid ikke Lewandowski selv, der scorede helt uhørte fire mål mod Real Madrid i sin Nike T90 Laser IV ACC Mango/Sort. Mon ikke hans indtil videre ukendte arbejdsgiver klappede lidt i hænderne, da vedkommende så den kamp?

Thomas Müller (Bayern München) - Adidas Predator LZ Gul/Lilla/Sort Han kommer sikkert til at kæmpe om pladsen med hans kommende holdkammerat Mario Götze, men han gjorde rigtig god reklame for sig selv i kampen mod Barcelona. Her stod han for to af tyskernes mål i den syngende 4-0-lussing og det var naturligvis iført hans Adidas Predator LZ Gul/Lilla/Sort.

Manuel Neuer (Bayern München) - Adidas Prototype Blackout Nok endnu en målmand, der træner i noget ganske specielt, og ganske udefinerbart. Manuel Neuer er som førnævnte Casillas også fast mand i Adidas og han trænede også i et par blackoutede prototyper. De adskiller sig meget fra dem Casillas trænede i og derfor er der sandsynligvis tale om en helt separat støvle. Hvad tror du, det er?

Marco Reus (Dortmund) - Puma Powercat 1.12 SL Hvid/Rød/Blå Han kan en ting eller to med en fodbold og det beviste han på ny mod Real Madrid. Han er for øvrigt blandt et fåtal af professionelle spillere, der foretrækker Puma Powercat 1.12 SL og ikke den almindelige udgave. Det kan være, at det er der for, han har så pokkers hurtige fødder?

Arjen Robben (Bayern München) - Adidas F50 Adizero Blå/Lilla/Hvid En mand, der også har hurtige fødder, er hollænderen her, der også gjorde sit for at give FC Barcelona deres største nederlag i europæisk fodbold, siden Pep Guardiola kom til klubben. Med en følt venstrepote sikrede han, at hans Adidas F50 Adizero Blå/Lilla/Hvid stadig er med i kapløbet om at blive turneringens højst scorende støvle.

Med tre kampe endnu er det svært at forestille sig andet end, at enten Adidas F50 Adizero eller Nike Mercurial Vapor IX løber med titlen som denne sæsons højst scorende støvle i Champions League. Hvilken støvle har du fidus til? Og hvilken støvle har måske endda skuffet dig? Del din kommentar i boksen herunder.

E-handelspris