Vi har netop rundet 75.000 fans på Facebook og foruden at være enormt stolte, så er vi også dig evigt taknemmelig. Derfor vil vi gerne sige tak for din enorme støtte ved at sparke gang i en lille konkurrence, hvor du kan vinde én af 75 smarte Unisport t-shirts. Du kan læse hvordan lige herunder.

For at fejre at vi har rundet 75.000 fans på Facebook, så udlodder vi nu 75 smarte Unisport t-shirts og du får nu muligheden for at vinde en. For at deltage i konkurrencen skal du ikke gøre alvereden, du skal faktisk bare klikke dig forbi vores app på Facebook og udfylde de markerede felter.

Når du har udfyldt felterne, så er du naturligvis med i konkurrencen om at vinde én af de 75 udloddede Unisport t-shirts. Vi trækker vinderne af vores konkurrence på mandag og kontakter de pågældende direkte. Så kunne du tænke dig at være med i konkurrencen om en t-shirt, så er det altså bare om at kigge forbi vores Facebook-app lige her og følge instruktionerne.

Vi vil gerne sige jer allesammen tusinde mange gange tak for jeres støtte. Vi er enormt stolte over at runde de 75.000 - vi håber, at I vil følge os ind i fremtiden. Skal du ellers være med i konkurrencen? Hvad skal vi finde på, når vi rammer 100.000? Del dine forslag i kommentarfeltet herunder.

E-handelspris