Lionel Messi er kåret som verdens bedste fodboldspiller 4 år i træk - og kaldes af mange en af de bedste nogensinde. Nu har du muligheden for at vinde hans signaturstøvler - med den krølle, at ordet “signatur” får en ny betydning; Lionel Messi har nemlig selv signeret støvlen, som du kan vinde. Læs hvordan her.

Lionel Messi var småskadet i midtugens Champions League-kamp mod PSG, men da han kom på banen, vendte hans blotte tilstedeværelse kampen for Barcelona, og han var også involveret i det altafgørende 1-1 mål.

Du kan hente billedet der skal uploades her.

Det gjorde han med sine splinternye Adidas F50 Adizero Messi-støvler på, som han faktisk har været en stor del af designprocessen på.

Vi har takket være vores venner i Adidas fået fat i en signeret Lionel Messi-støvle, som vi udlodder i en konkurrence på Instagram. Her får du altså en mulighed for at vinde denne unikke støvle til samlingen. Samtidig får du et ekstra par, så støvlerne med Messis signatur kan få lov at stå på hylden.

For at deltage i konkurrencen skal du poste konkurrence-billedet på din Instagram-profil og skrive #unisportXadidas samt @unisport - samt følge @unisport. Så deltager du i konkurrencen, hvor vi finder en vinder mandag d. 15/4 kl. 12.00.

Kunne du tænke dig at få chancen for at vinde Messis F50 Adizero med Leos egen autograf på? Så snup din telefon, upload billedet på Instagram, tag #unisportXadidas, følg @unisport og håb på det bedste. Held og lykke!

E-handelspris