Det står efter nogle hæsblæsende kampe klart hvilke fire hold, der skal kæmpe om de to finalepladser i dette års udgave af Champions League. Der blev scoret en hel del mål i en hel del støvler og det samler vi op på her. Vi bringer bringer dig nemlig de bedste støvlespots og en opdateret udgave af vores Top 5 for turneringens mest scorende støvler.

Så er vi på den igen. Vi skal for en stund undvære Champions League i midtugen, men inden vi tager sorgerne på forskud, kaster vi lige et blik tilbage på de netop overståede kvartfinaler. Der blev scoret et hav af mål og har du også lidt problemer med at skille dem fra hinanden, så hjælper vi dig lige her; i alle fald hvis det interesserer dig hvilke støvler, der bankede bolden ind bag stregen. Vi har nemlig opdateret vores Top 5 for de mest scorende støvler i CHL og den ser nu ud, som det fremgår herover.

Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - Nike Mercurial Vapor IX ACC CR7 Med en 3-0-føring i bagagen så returopgøret ud til at være afgjort på forhånd og da Cristiano Ronaldo inden for kampens første 10 minutter scorede igen, skulle man tro lyset var slukket. Det var det imidlertid ikke og først i overtiden da portugiseren lynede igen i sine Vapor IX CR7, kunne madrilenerne ånde lettet op.

Emmanuel Eboué (Galatasaray) - Puma Evospeed 1 Grøn/Blå/Hvid Den tidligere Arsenal-spiller gjorde sit for at bevare håbet om avancement i Champions League, da han kanonerede bolden op i målhjørnet. Da bolden forlod hans Puma Evospeed 1 Grøn/Hvid/Blå gik der et sus igennem det berygtede hjemmepublikum og det skulle således også blive startskuddet på en nervepirrende affære.

Wesley Sneijder (Galatasaray) - Nike T90 Laser IV ACC Mango/Sort Den hollandske midtbanespiller beviste, at han stadig kan begå sig på allerhøjeste niveau i fodboldverdenen. Helt som vi er vant til at se ham, tog han et smart træk forbi en forsvarsspiller og så var det en smal sag for Sneijder at placere bolden i nærmeste målhjørne iført sine Nike T90 Laser IV ACC Mango/Sort.

Didier Drogba (Galatasaray) - Nike Mercurial Vapor IX ACC Lyseblå/Neongul José Mourinho fik fornøjelse af at stå overfor nogle af de spillere, han selv har været med til at forme. Foruden førnævnte Sneijder fik han også fornøjelsen af Drogba, der scorede et vaskeægte drømmemål. I sine Nike Mercurial Vapor IX ACC Lyseblå/Neongul fik han det til at se let ud, da han brugte hælen til at dirigere bolden i mål. Desværre for Galatasaray var det ikke nok til avancement, men man så sige, at de forlader CL med æren i behold.

Joaquin Sánchez (Malaga) - Adidas F50 Adizero Sort/Grøn/Hvid Det tyske hjemmehold fra Dortmund fik sig noget af et chok, da Joaquin bragte spanske Malaga i front. I hans Adidas F50 Adizero Sort/Grøn/Hvid præsterede han en fræk skudfinte, inden kan sparkede bolden mellem benene på Subotic og ind bag Weidenfeller.

Robert Lewandowski (Dortmund) - Nike T90 Laser IV ACC Mango/Sort I løbet af denne sæson har Dortmund set sig om efter den altid farlige polak, når de har haft brug for et mål og akkurat som ventet, havde han også sidste fod på bolden, da tyskerne reducerede. Efter et boldtab gik der mindre end 10 sekunder, inden Lewandowski sendte bolden i mål med med sine Nike T90 Laser IV ACC Mango/Sort.

Isco Suárez (Malaga) - Nike Mercurial Vapor IX ACC Lyseblå/Neongul Custom I mangel på et billede af Eliseu, der scorede til 2-1 i et par Vapor VIII Turkis/Orange, får du i stedet et close-up af Iscos støvler fra kampen. I første halvleg spillede han i disse Nike Mercurial Vapor IX ACC Lyseblå/Neongul og som det ses, er de ganske enestående. De er nemlig udstyret med knopsystemet fra Vapor VII, men til trods for den skræddersyede støvle var Isco tilsyneladende ikke helt tilfreds. I pausen skiftede han nemlig til et par Vapor VIII Mango/Sort.

Marco Reus (Dortmund) - Puma Powercat 1.12 SL Hvid/Rød/Blå Det var ikke fordi, BVB manglede chancer til at komme tilbage i opgøret og specielt Marco Reus brændte en meget, meget stor én af slagsen. Det skulle han heldigvis få rodet bod på i overtiden, da han kickstartede et vanvittigt comeback i overtiden. I hans Puma Powercat 1.12 SL fik han skrabet bolden i mål og så stod den pludselig 2-2.

Felipe Santana (Dortmund) - Nike CTR360 Maestri III ACC Grøn/Sort Mats Hummels var henvist til bænken og i stedet var der blevet plads til Felipe Santana i startopstillingen. Den disposition bifaler Jürgen Klopp nok på nuværende tidspunkt, da den langlemmede forsvarsspiller gjorde det umulige i overtiden. Han var nemlig manden bag det berømte føringsmål til 3-2 iført et par Nike CTR360 Maestri III ACC Grøn/Sort.

Javier Pastore (PSG) - Nike Tiempo Legend IV ACC Rød/Hvid El Flaco gjorde Camp Nou noget mere tavst, end vi er vant til det, og det gjorde han ved at bringe PSG foran 1-0. Et kvikt angreb endte for fødderne af Javier Pastores Legend IV ACC Rød/Hvid og lige som angreb så ud til at være løbet ud i sandet, så chippede han den alligevel over Victor Valdes og vupti, så var det franskmændene, der havde ét ben i semifinalen.

Pedro Rodriguez (Barcelona) - Nike Mercurial Vapor IX ACC Lyseblå/Neongul Custom Lionel Messi startede på bænken for catalanerne, men så snart de kom bagud blev han sendt til opvarmning. Der skulle også et par vævre trak fra argentineren til, før Pedro kunne sparke bolden i mål som den største selvfølge i verden. Det gjorde han i sine custom Vapor IX ACC Lyseblå/Neongul, der vanen tro var udstyret med et Vapor VII-knopsystem i stil med Isco.

Dani Alves (Barcelona) - Adidas F50 Adizero Vi blev af vores skarpe brugere gjort opmærksom på, at Alves brugte træningerne op til kvartfinale på at spille et par Adidas F50 Adizero Blå/Lilla/Hvid til, som han havde pimpet med røde snørrebånd. Dem prøvede han også lykken med fra start mod PSG, men kort inde i opgøret måtte han skifte til hans trofaste Adidas F50 Adizero Hvid/Lime/Sort, som han efterhånden har spillet i i lang tid.

Mario Mandzukic (Bayern München) - Nike Mercurial Vapor IX ACC Lyseblå/Neongul De nykårede tyske mestre fortsætter deres svært imponerende form og tromler således sikkert videre i Champions League. De vandt 2-0 på hjemmebane og det samme gjorde de således også på udebane mod Juventus. Det første mål blev sat ind af målræven Mario Mandzukic, der var klædt i et par friske Nike Mercurial Vapor IX ACC Lyseblå/Neongul.

Claudio Pizarro (Bayern München) - Adidas F50 Adizero Blå/Lilla/Hvid Skulle man være i tvivl om bredden på Bayerns trup, kan man blot tage et kig på deres udvalg af angriber: Mandzukic, Müller, Gomez og Pizarro. Sidstnævnte har det med at gribe chancen, når han får den og det havde han ikke i sinde at ændre på nu. Han blev skiftet ind og var ikke sen til at kapitulere med et mål i sine Adidas F50 Adizero Blå/Lilla/Hvid.

Mål, mål og atter mål. Semi-finalisterne er fundet og et opgør mellem Spanien ligger i kortene. Dortmund, Real Madrid, Bayern München og Barcelona kan vinde trofæet med de store ører, men hvem tror du, løber med æren? Del din mening i kommentarfeltet lige herunder.

E-handelspris