Cristiano Ronaldo kunne for nylig præsentere en frisk sommerkollektion, der tager udgangspunkt i hans eksklusive Nike Mercurial Vapor IX CR7. Den indeholder lækkert modetøj, friske sneakers, smart fodboldgear og meget, meget mere. Vi har samlet alt, hvad du har brug for at se og vide på en helt ny kampagneside, som du selvfølgelig kan se lige her.

Cristiano Ronaldo er først og fremmest én af nutidens største fodboldikoner, men dertil er han også én af de største modeikoner lige nu. Den stilsikre portugiser har i samarbejde med Nike designet en knivskarp sommerkollektion, der tager udgangspunkt i portugiserens personlighed og hans forkærlighed for fart. Den inkluderer alt fra sporty t-shirts, til elegante poloer, sneakers og hans eksklusive Nike Mercurial Vapor IX CR7.

Vi har samlet hele CR7-sommerkollektionen og lidt til under ét og samme tag. Det er der kommet en kampagneside ud af, som du kan se lige her.

Før alt andet er Cristiano Ronaldo fodboldspiller og derfor har Nike selvfølgelig udstyret ham med et par eksklusive fodboldstøvler, som er tilegnet ham og kun ham. Det er Nike Mercurial Vapor IX CR7 og deres hurtige design går igen over hele kollektionen, hvor temaet har været fart. Det er én af Ronaldos helt store facetter på fodboldbanen, men udenfor lever han så sandelig også et liv i overhalingsbanen. Se resten af CR7s sommerkollektion lige her.

Cristiano Ronaldos passion for fart skinner tydeligt igennem designet på de skarpe t-shirts og friske poloer. Her har man nemlig draget inspiration fra den ikoniske, regnbuestribede cykeltrøje, som bæres af Verdensmesteren i cykling. Derudover ynder CR7 også at køre go-kart med én af sine rigtige gode venner, nemlig holdkammeraten Pepe, og her er det naturligvis vigtigst at være den hurtigste, hvis man vil have håneretten i omklædningsrummet. Du kan gå på udforskning i CR7s sommerkollektion lige her.

På vores nye kampagneside dedikeret til Cristiano Ronaldos sommerkollektion kan du naturligvis gå på opdagelse i alle de smarte t-shirts, sneakers og fodboldstøvler. Derudover kan du også score dig en lækker wallpaper, se quickies og så endda lidt til. Du finder CR7-kampagnesiden lige her.

Cristiano Ronaldo er en spiller, der deler vandene og derfor er vi heller ikke i tvivl om, at der kommer til at være delte meninger om hans nye sommerkollektion. Vi er fans, men hvad synes du om den? Del din mening i boksen lige herunder.

cr7, cristiano ronaldo, cristiano, ronaldo, nike, mercurial, vapor ix, acc, unisport, unisportstore, nsw, nike sportswear, sportswear