Unisport-holdet bliver hele tiden større, og en af de seneste spillere kommer fra Finland, er kendt fra YouTube og teamer op med Jakob for at lave WebTV - vi byder officielt velkommen til Joltter!

I dagens afsnit af Unisport WebTV byder Jakob velkommen til en af de nyeste medspillere på det stadigt voksende Unisport-hold - nemlig Valtteri, som kommer fra Finland.

Valtteri skal hjælpe med at starte Unisportstore.fi op i Finland samt lave WebTV på engelsk i samarbejde med Jakob. Valtteri er da heller ikke helt ubekendt med video, da han er et kendt ansigt på YouTube under sit alias Joltter.

Her har han vist alt fra tricks til flotte knuckleballs frem, og mon ikke også han tager et par af dem med i sine videoer hos os? Det håber vi i alle fald - og måske endda Jakob også kan lære et fif eller to?

Da Joltter er helt ny i Danmark, taler han ikke helt sproget endnu - og du kan derfor få undertekster på videoen, hvis du gerne vil have det. Klik blot på "CC"-knappen i afspilleren, så finder du underteksterne.

Joltter er allerede ved at finde sig godt til rette i Danmark - og hvis du har lyst til at byde ham velkommen i Unisport, er vi sikre på at han får en rigtig god dag. Glæder du dig til at se Joltter i WebTV?

E-handelspris