Vi har kigget tilbage på den forgange weekends kampe, hvor vi har samlet de bedste støvlespots i koncetreret nyhed, som du kan læse lige. Der var alt fra drømmemål, hattricks og blackoutede støvler til bukseløse fejringer og danske spillere i hopla. Du finder det hele lige her og skulle du have noget at tilføje, kan du gøre det i kommentarfeltet under skrivelsen.

Eric Abidal (Barcelona) - Adidas F50 Adizero Sort/Grøn/Hvid Vi starter med et glædeligt gensyn og comeback i Spanien, hvor den franske venstreback, Eric Abidal, gjorde comeback til Barcelonas førstehold efter adskillige måneder på sidelinien grundet en kræftsygdom. Han har op til sit comeback trænet i Adidas F50 Adizero og det var også denne i Sort/Grøn/Hvid, han havde valgt til begivenheden og vi kan derfor godt afskrive ham som Tiempo-spiller.

Cesc Fabregas (Barcelona) - Puma Powercat 1.12 Hvid/Rød/Blå Custom Det catalanske førerhold var uden deres absolutte talisman, Lionel Messi, men hvad betyder det, når man har en spiller som Fabregas, man kan sætte på banen i stedet for. Med sine Puma Powercat 1.12 Hvid/Rød/Blå på fødderne, der for øvrigt har et custom Puma King-knopsystem, scorede han tre mål og assisterede for øvrigt også til et yderligere. Så er den ged vidst barberet.

Nabil El Zhar (Levante) - Nike GS II ACC Hvid/Sort Sidste sæsons helt store overraskelse i La Liga har ikke helt kunne leve op til fordums styrke, men et godt stykke hen ad vejen så de ellers ud til at snyde Real Madrid for 3 point. Som udtrykket på Nabil El Zhar herover afslører det, så gik den desværre ikke og det var ellers til trods for, at han var klædt i et par Nike GS II ACC Hvid/Sort med et blackoutet ACC-logo på ydersiden.

Christian Eriksen (Ajax) - Nike Mercurial Vapor IX ACC Lyseblå/Neongul I sidste uge var de danske sportskommentatorer helt oppe at køre over Viktor Fischer og hans drømmemål for Ajax, men i denne uge er det i stedet en anden dansker, der var flyvende. Man fristes til at tro, at Frank de Boer havde sin controller med og beordrede Eriksen til at lave et elegant finesse-skud i bedste FIFA-stil, da han krøllede den op i det lange hjørne bag en sagesløs målmand.

Lasse Schöne (Ajax) - Nike Mercurial Vapor IX ACC Lyseblå/Neongul Førnævnte Eriksen fik dog ikke lov til at løbe med al æren, da også Lasse Schöne var i et særdeles godt spillehumør. Han brillierede i kampens løb med både assist og mål og man må blot medgive, at de hollandske mestre bør prise sig glade for deres danske aktiver. Schöne spillede lig sin landsmand i den nye Nike Mercurial Vapor IX ACC Lyseblå/Neongul.

Mirko Vucinic (Juventus) - Nike Mercurial Vapor IX ACC Lyseblå Den montenegrinske angriber har tidligere været fast mand i Nikes Tiempo-kollektion, men lige siden Vapor IX ramte markedet, har han holdt sig til denne og seneste den nye Vapor IX ACC Lyseblå/Neongul. I disse scorede han to gange i weekenden, hvoraf det første mål nok vil huskes bedst for hans fejring, hvor han smed bukserne og svingede dem vildt over hovedet. Oookay?

Antonio Di Natale (Udinese) - Asics Lethal Tigreor 5 Sort/Grøn/Hvid Den italienske spydspids er uhyre svær at holde fra at score og i weekenden beviste han igen, at han score på både halve og hele chancer. Med sine trofaste Asics Lethal Tigreor 5 Sort/Grøn/Hvid på fødderne satte han en elegant helflugter ned bag en sagesløs keeper, der ikke nåede at ændse, hvad der havde ramt ham.

Craig Bellamy (Cardiff City) - Warrior Sports Prototype Blackout For amerikanske Warrior Sports var den kontroversielle waliser deres første professionelle signing og selvom han på nuværende tidspunkt er langt fra den største, udviser mærket stor loyalitet over for Bellamy. Han har tidligere fået custom-støvler og farvevarianter og nu ser det ud til, at han tester noget nyt fra Warrior. Hvad kunne det mon være?

Bastian Schweinsteiger (Bayern München) - Adidas F50 Adizero Gul/Sort En elegant afslutning med hælen fra herren her var nok til at sikre det tyske mesterskab til Bayern München, som dermed vandt det rekordtidligt med 6 runder igen af Bundesligaen. Målet satte han ind i sine Adidas F50 Adizero Gul/Sort, som han stædigt holder fast i, men det er jo en tendens, vi er blevet vant til hos Schweinsteiger, der ikke er meget for at skifte støvler.

Moussa Dembélé (Tottenham) - Nike Tiempo Legend IV ACC Rød/Hvid Den belgiske midtbanemand har efterhånden repræsenteret samtlige af Nikes siloer; i Fulham og hans tidligere Tottenham-karriere spillede han i T90 Laser IV, hvorefter han skiftede til Nike CTR360 Maestri III og til weekendens kamp mod weekenden skiftede han således igen. Denne gang stod den på Nike Tiempo Legend IV ACC Rød/Hvid og nu mangler han altså blot Mercurial-kollektionen.

Emmanuel Adebayor (Tottenham) - Nike Mercurial Vapor IX ACC Lyseblå/Neongul Det ser ud til, at Nike har gaflet sig en tidligere Adidas-profil i skikkelse af togolesiske Emmanuel Adebayor. Angriberen har tidligere været fast mand i Adidas F50 Adizero, men efter en længere måltørke kunne det virke til, at han har givet sine støvler skylden. I alle fald spillde han mod Everton i et par Nike Mercurial Vapor IX ACC Lyseblå/Neongul og her scorede han således et af sine efterhånden sjældne mål.

Jem Karacan (Reading) - Nike CTR360 Maestri III ACC Hvid/Sort/Orange Indtil videre har samtlige farvevarianter til Maestri III fået spilleropbakning og nu kunne det tyde på, at temaet fortsætter. Nike kunne for nylig løfte sløret for to nye farvevarianter, men indtil nu har det primært været den grønne variant, der har fået opbakning. Det laver Jem Karacan fra Reading imidlertid om på, da han spillede i sine Nike CTR360 Maestri III ACC Hvid/Sort/Orange i weekendens kamp.

Shane Long (West Bromwich) - Puma Evospeed Hvid/Sølv Tyske Mario Gomez droppede for nyligt sin kontrakt med Puma og mens hans stadig var i deres fold, var denne farvevariant eksklusiv til ham. Den har WBA-angriber Shane Long imidlertid ikke tøvet med at tage til sig og det kan vi blot bifalde, da vi mener, at det er én af de mest stilede farvevarianter fra 2013.

Matthew Lowton (Aston Villa) - Nike Tiempo Legend IV ACC Rød/Hvid Det kunne virke til, at The Villans er begyndt at indse alvoret i deres bundplacering i Premier League, da de har hævet deres niveau et hak eller to. De slog nemlig Stoke på udebane og ét af målene var et regulært drømmehug fra Matt Lowtons Nike Tiempo Legend IV ACC Rød/Hvid. Kan Aston Villa redde sig fra nedrykning?

Der var støvlespots fra stort set alle de store ligaer i denne uge, men desværre ikke noget fra den franske i denne omgang. Spottede du måske noget fra Ligue 1, som vi ikke gjorde? Hvad synes du ellers om denne uges spots? Lad os høre din mening i kommentarfeltet herunder.

E-handelspris