Til dagens træning i Manchester United var der et interessant støvlespot at finde på fødderne af Danny Welbeck. Den engelske angriber havde nemlig et par blackoutede støvler på, som rygterne vil vide er en kommende Nike-støvle. Vi har naturligvis set lidt nærmere på den.

Det mest iøjnefaldende ved Welbecks støvler er overdelen, som ved nærsyn ser ud til at være dækket hele vejen rundt af nubret overflade nærmest som overfladen på en golfbold. Den ser dog også en smule klæbrig ud, og det bliver interessant at se, hvordan overfladen og materialet vil spille ind på støvlens egenskaber.

Vi har tidligere set brasilianske Neymar i både en black- og whiteoutet udgave af støvlen med samme, karakteristiske overdel - og med to af Nikes Mercurial Vapor-spillere i den mystiske støvle ser det bestemt interessant ud. Er der et skifte på vej for Neymar og Welbeck - og kommer flere med på vognen?

Den nye blackoutstøvle rygtes også at sætte fokus på angribere, som primært spiller i T90 og Mercurial-støvlerne. Derfor bliver det også interessant at se hvad angribere som Rooney, Lewandowski o.l. ender med. Uanset hvad der er tale om, ville det dog ligne Nike at have et par store profiler linet op til en ny støvle.

Støvleverdenen snakker intenst om Welbeck og Neymars støvle, men endnu er der ikke sluppet meget information ud. Vi kan dog se på billederne, at både knopsystem og snøring er karakteristiske, da støvlen har runde knopper og en assymmetrisk snøring - hvilket formentlig vil give en stor, ren sparkeflade.

Et interessant kig til Welbecks støvler efterlader nærmest flere spørgsmål end svar, men vi er sikre på, at vi nok skal finde ud af mere i løbet af foråret eller sommeren. Hvad tror du, Welbeck tester - og synes du at støvlens overdel ser vild ud? Del meget gerne dine tanker med os herunder.

E-handelspris