Diadora har ikke tænkt sig at holde sig tilbage med lanceringen af deres ultralette DD-NA GLX14 - og derfor kommer der ud over den Hvid/Røde og Rød/Grønne også en Blå/Rød variant. Men hvilken farvevariant er mest dig? Se billederne af Blå/Rød her og se hvilken farve du synes bedst om.

Italienske Diadora har altid været kendt for at skabe fodboldstøvler af høj kvalitet, og efter et par lidt rolige år er de nu tilbage - først med DD-Evoluzione, som blev modtaget godt, og nu deres bud på en letvægtsstøvle, DD-NA.

Med de to første farvevarianter har Diadora bestemt ikke holdt sig tilbage, og især Rød/Grøn har haft fart over feltet. Diadora er dog slet ikke færdige, og introducerer såmænd også DD-NA i en fræk Blå/Rød farvevariant.

Er Diadora DD-NA GLX14 Blå/Grøn noget for dig? Så kan du få dit eget eksemplar lige her - kun 1.274,- kr.

Sålen af Diadora DD-NA er lavet med Diadoras innovative Net Breathing System-teknologi. Denne teknologi er sat i verden for at holde dine fødder tempererede, således at du kan fokusere på det, der er vigtigt: kampen.

Net Breathing System består af tre lag. Det første er en vandtæt GEOX-membran, der tillader sved og fugt at undslippe støvlen - men ikke vand at trænge ind, da svedmolekyler er mindre end vandmolekyler.

Udenpå membranen sidder et beskyttende fibernet, som sørger for at jord, mudder, sten o.l. ikke kommer i nærkontakt med membranen. Sidste lag er selve ydersålen, som er gjort hullet i forfoden, således at GEOX-membranen kan fungere optimalt.

Knopsystemet på Diadora DD-NA er udformet til både at yde speed og komfort. Det er lavet med diamantformede knopper, der sikrer et godt greb i banen samtidig med at de ikke belaster dine led helt lige så meget som helt flade, aflange knopper når du drejer.

Under den forreste trædepude på DD-NA GLX14 har Diadora placeret fire runde knopper, som skal gøre dine vendinger mere gnidningsfri. En rund knopper glider lettere gennem jorden end en aflang, hvilket igen belaster leddene mindre. Således er der altså tage hensyn til både acceleration og vendinger i GLX14-knopsystemet.

Overdelen på DD-NA består af SuprellPro3L, som er er et mikrofibermateriale lavet med en fiberstruktur der gør det smidigt og i stand til at smyge sig om din fod - uanset dens form, lover Diadora. Samtidig er materialet blot 1,2 mm tykt, hvilket giver en utrolig tæt og præcis føling med bolden. Samtidig er Diadora-logoet på snuden klæbrigt, hvilket giver et bedre greb mellem støvle og bold - interessant for driblerne.

På indersiden af overdelen sidder Morpho Cage S, som er støvlens skelet. Det består af mikrofiberbånd, som er termisk varmet på støvlens inderside, og som går ind og sikrer støtte til foden.

Morpho Cage S sikrer endvidere, at støvlen sidder helt tæt til foden og på den måde giver så effektiv energiudnyttelse som muligt, da støvlen bliver ekstremt responsiv - og dermed kan du få mest muligt ud af dine kraftanstrengelser.

Diadora DD-NA Blå/Rød er opsigtsvækkende i farvevalget - og er den noget for dig? Så kan du få dit eget eksemplar lige her - kun 1.274,- kr.

Med den sidste af de tre farvevarianter giver Diadora helt bestemt et valg - er du til det enkle hvide, den flamboyante røde eller friske blå variant? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder?

E-handelspris

E-handelspris