Nike lancerer den nye Mercurial Superfly CR7 'Savage Beauty'

26.10.2015

Skrevet af Mathias

På sin vej til at blive verdens bedste spiller har Cristiano Ronaldo overkommet mange udfordringer. Hans ustoppelige drive og ambition har smedet hans skæbne, en skæbne som tog ham langt fra sin hjemø Madeira. Nike har nu lanceret den første af syv signatur modeller til CR7, som fortæller hans historie. Læs mere om den her.

Cristiano Ronaldo er født på den lille vulkanø Madeira, men hans brændende ønske om at blive verdens bedste spiller betød at han hurtigt blev for stor til øen. Den nye Nike Mercurial Superfly CR7 ‘Savage Beauty’ er den perfekte repræsentation af den portugisiske superstjernes drive og urokkelige natur, da han tog sine første skridt på sin vej til at blive verdens bedste fodboldspiller.

Nike Mercurial kollektionen er perfekt bygget til CR7’s spillestil, hvor han dominerer modstandere med fart, hurtige fødder og stil. Som støvlens navn hentyder er der en slags ‘Savage Beauty’ (brutal skønhed) til hans spil, hvor han ligesom en vulkan er utrolig explosiv, men fortryllende samtidig.

Den nye Savage Beauty CR7 signatur farvevariant er intet mindre end et stykke skønhed og kommer med sikkerhed til at se lige så vild ud på banen. Hvad siger du - er det kærlighed ved første blik?

ALT_TAG