I går kunne vi afsløre den nye Italien hjemmebanetrøje fra Puma, som Azzurri skal bruge i resten af år 2013 og i særdeleshed til sommerens Confederations Cup i Brasilien. Vi har fået fingrene i en masse billeder fra den officielle pressekonference i Coverciano, Italien, som du kan se i skrivelsen her.

puma, puma football, italien, italia, italy, figc, prandelli, pirlo, chiellini, buffon, diamanti, unisport, unisportstore, coverciano

Den nye Italien hjemmebanetrøje for 2013 blev i går præsenteret her på siden og det gjorde den skam også i det italienske. Vi har nu fået billeder fra det officielle pressemøde, der blev afholdt på det italienske landsholds træningsanlæg i Coverciano, Italien. Her blev trøjen vist for offentligheden for første gang og det var selvfølgelig i selskab med nogle af holdets helt store stjerner. Andrea Pirlo, Gianluigi Buffon og landstræner Cesare Prandelli var alle blandt de deltagende.

puma, puma football, italien, italia, italy, figc, prandelli, pirlo, chiellini, buffon, diamanti, unisport, unisportstore, coverciano puma, puma football, italien, italia, italy, figc, prandelli, pirlo, chiellini, buffon, diamanti, unisport, unisportstore, coverciano

Den flotte, nye hjemmebanetrøje, der er designet med øje for sommerens Confederations Cup i Brasilien, har allerede fået en hel del rosende ord med på vejen som følge af gårsdagens præstation. Juventus-forsvarsspilleren Giorgio Chiellini er blandt de faste på landsholdet og han var også svært begejstret for det nye design:

Det er et stort øjeblik, når man får lov at bære den nye landsholdstrøje på banen for første gang. Designet er meget imponerende, især måden Puma har fået indkorporeret farverne fra det italienske flag på. Det fylder mig med stolthed at bære den italienske trøje og jeg er meget begejstret for at repræsentere vores nation ved den forestående Confederations Cup i Brasilien."

puma, puma football, italien, italia, italy, figc, prandelli, pirlo, chiellini, buffon, diamanti, unisport, unisportstore, coverciano puma, puma football, italien, italia, italy, figc, prandelli, pirlo, chiellini, buffon, diamanti, unisport, unisportstore, coverciano

Italiens nye hjemmebanetrøje står til at få debut d. 21 marts, hvor Italien meget passende møder værtsnationen for Confederations Cup, Brasilien, i en venskabskamp. Azzurri har endnu et par dage at forberede sig til den store kamp i, men vi må indrømme, at vi selv har svært med at vente med at se trøjen i aktion for første gang.

Du kan allerede bestille din Italien Hjemmebanetrøje 2013 her - fra kun 399 kr.

Det bliver spændende at se, om Italiens landshold kan bygge videre på den flotte form, de viste under Europamesterskaberne i 2012. Puma påstår i alle fald, at trøjen er designet til at omfavne holdkammeret og til at løfte trofæer efter behov. Hvad tror du? Kan de lykkes? Og hvad synes du om trøjen? Del din mening i boksen herunder.

E-handelspris