Det er blevet tid til et nyt tilbagekig på den forgange uges kampe og de dertilhørende støvlespots. Vi kommer kort forbi Europa League, inden vi retter vores fokus mod Europas største ligaer. Vanen tro var der nok at tage af, hvor alt fra Asics, til NikeID-støvler og gamle Puma King viste sit ansigt.

Alexandru Borceanu (Steaua Bukarest) - Adidas Predator Powerswerve Navy/Sølv/Blå Mange af vores skarpe brugere havde allerede spottet det før os, men vi mener nu alligevel, at Borceanus støvler fortjener et gensyn. Til kampen mod Chelsea havde han fundet et par klassiske Adidas Predator Powerswerve, der af mange anses som den sidste 'rigtige Predator'. Det er, og forbliver, én af vore absolutte favoritter og det er vi tilsyneladende ikke ene, om at synes.

Sehr Senesie (Burghausen) - Hummel Rapid Blade X Sort/Orange Vi tager noget af et spring til det næste spot, da vi skal så langt ned som den tredjebedste, tyske række. Her fik vi dog syn for et stykke danske kvalitet i skikkelse af et par Hummel Rapid Blade X Sort/Orange, der er det danske mærkes bud på en speedstøvle. Det er ikke mange professionelle, vi har set i dem, men nu kan Sehr Senesie i alle fald skrives på listen.

Stefano Lucchini (Atalanta) - Asics Lethal Tigreor 5 ST Sort/Grøn Japanske Asics har efterhånden fået et stor andel i den bedste italienske række. Vi spottede en ny spillere fra Serie A i deres støvler og det var et par Asics Lethal Tigreor 5, som blandt andre Antonio Di Natale også bruger. Vi giver meget snart comeback til Asics her på siden og glæder os særskilt meget til at fortælle om netop denne.

Edinson Cavani (Napoli) - Adidas F50 Adizero Blå/Lilla/Hvid Uruguay har et ganske sprængfarligt angreb med spillere som Luis Suarez, Diego Forlan og naturligvis Napolis Edinson Cavani. Har var instrumental i weekedendens sejr, hvor han scorede to mål for sit hold. Det gjorde han med sine Adidas F50 Adizero Blå/Lilla/Hvid på fødderne og som vi kan se, så sværger han fortsat ved mikrofiber-modellen.

Mario Balotelli (AC Milan) - Nike CTR360 Maestri III ACC Orange/Sort Den unge italiener er gået fra at trække overskrifter for sine bedrifter uden for banen, til at han nu nævnes i aviserne for de flotte præstationer på banen. Han var i weekenden manden med målene, da Palermo blev sendt hjem fra Milano med et 2-0-nederlag i bagagen. Vanen tro havde Balotelli sine Nike CTR360 Maestri III Orange/Sort på og det illustrerer blot, hvor alsidig en støvle det er.

Roberto Pereyra (Udinese) - NikeID Mercurial Vapor IX ACC Hvid/Lilla Vi har tidligere haft fat i denne argentiner, da han ved flere lejligheder har gjort brug af NikeID, hvor han har designet sine egne støvler. Han havde været igang igen og i weekenden viste han sin seneste kreation frem; et par Nike Mercurial Vapor IX i Hvid/Lilla. Vi giver farvekombinationen et thumbs up, hvad synes du?

Alexis Sanchez (Barcelona) - Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange I midtugen kunne vi se billeder fra Barcelonas træning, hvor chileneren trænede i en hidtil uset farvevariant af Vapor IX. Det var dog ikke nok til at lokke Sanchez ud af sine betroede Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange til weekendens kamp. Han er efterhånden blandt de eneste af Nikes store navne, der endnu ikke er skiftet til Vapor IX.

Dani Alves (Barcelona) - Adidas F50 Adizero Blå/Lilla/Hvid Det er ikke blot håret, der er nyt på brasilianske Dani Alves; han har endelig ladet sine støvler udskifte. Han har omsider skiftet den forrige generation af Adidas F50 Adizero ud til fordel for den supersprøde F50 Adizero i Blå/Lilla/Hvid og i stil med Cavani fra før, så er han også fortaler for mikrofiber-modellen.

Rio Ferdinand (Manchester United) - Nike T90 Laser IV ACC Neon/Sort Twitter-mogulet har karrieren igennem været tro mod T90-kollektionen og han gjorde fænomenal reklame for den i weekenden. Da Uniteds offensive kræfter ikke leverede, tog Ferdinand sagen i egen hånd, satte et par mænd af inden han lagde bolden til for Wayne Rooney, der sendte bolden i nettet. Måske Roy Hodgson overvejer at bruge ham længere fremme på banen til de kommende landskampe?

Joe Allen (Liverpool) - Nike CTR360 Maestri III ACC Hvid/Grøn/Neongul Den walisiske midtbanespiller startede sæsonen i CTR360-kollektionen, men for godt to måneder sider lod han dem udskifte med et par Nike Tiempo Legend IV. Dem har han muligvis ikke været helt tilfreds med, da han til udekampen mod Southampton skiftede tilbage til sine Nike CTR360 Maestri III Hvid/Grøn/Neongul. Lige lidt hjalp det dog, da The Reds tabte 3-1 til oprykkerne.

Andy Carroll (West Ham) - Umbro Speciali Pro IV Hvid/Sølv/Sort I sommers måtte engelske Umbro vinke farvel til mange af deres profiler, der alle gik over til at bruge Nike i stedet for. Den ligeledes engelske Andy Carroll viste sig derimod at være tro overfor Umbro, som han har brugt igennem hele sin karriere. Da West Ham tabte til Chelsea i weekenden, var det således med Carroll i de nye Speciali Pro IV Hvid/Sølv.

Leon Osman (Everton) - Puma King Hvid/Sort Landsholdsangriberen stod for ét af weekendens allerbedste mål og det kunne meget vel også gå hen og blive ét af de bedste, som Osman har scoret i sin karriere. Han var således også med til at briste Manchester Citys drøm om at genvinde det engelske mesterskab, da han og Everton slog de regerende mestre 2-0. Det gjorde han i den forrige generation af Puma King og de bliver nok heller ikke udskiftet foreløbigt efter den kasse.

Gareth Bale (Tottenham) - Adidas F50 Adizero Blå/Lilla/Hvid Den walisiske kant har været fænomenal for Spurs i indeværende sæson og har for så vidt også gjort glimrende figur for Adizero-kollektionen. I weekendens kamp blev det dog ikke til nogle mål fra Bale og det var til trods for, at han skiftede støvler i pausen. Han lagde ud i launch-farven af Adidas F50 Adizero i Gul/Sort og kom ud fra halvlegen i den Blå/Lilla/Hvide farvevariant.

Der blev spottet lidt af hvert i denne uge, og vi har derfor brug for din hjælp til at bedømme hvilket spot, der er denne uges bedste. Hvad synes du? Og har du spottet noget, som vi ikke har? Del din kommentar i boksen herunder.

E-handelspris