Det er almindeligt, at de store mærker gerne giver nogle af deres store profiler mulighed for at teste prototyper af kommende støvler i blackoutede udgaver - og nu har Ezequiel Lavezzi fra PSG været i gang med en blackoutet Adidas-støvle, som vi har set før…

Under fredagens træning med Paris Saint Germain var den hurtige wing hoppet ud af sine sædvanlige Adizero-støvler og i et par interessante, blackoutede Adidas-støvler, som muligvis kan være en helt ny silo.

Lavezzi er således en mulig profil for støvlen, som vi har set allerede sidste år på fødderne af Sven Bender og Jonathan Kotzke - og modellen adskiller sig kraftigt fra Adidas' nuværende line-up af støvler. Med kategorier som speed, kontrol og klassisk elegance allerede dækket ind kan det tænkes, at den nye støvle skal dække over power - men som vanlig er der ikke sluppet noget officielt ud om Lavezzis model endnu.

Lavezzis model ser interessant ud, og her ses igen tydeligt, at støvlen har et bånd løbende på tværs at vristen, samtidig med at snuden er blevet syet med et specielt mønster, der nærmest skaber en pudelignende struktur. Samtidig vidner Lavezzis prototype om en SprintFrame-sål, der dog har en anderledes udseende hælkappe end eksempelvis Adizero.

Lavezzi er en af de første spillere, vi for alvor ser i den nye model, men allerede i juli sidste år dukkede Dortmunds Sven Bender - og senere Jonathan Kotzke - op i støvlen i mere eller mindre blackoutede udgaver. Her er der igen fokus på båndet, der løber over vristen, og vores gæt er derfor at det vil få en væsentlig funktion for den nye støvle.

Adidas lader til at have noget i gære, men som altid med blackoutede prototyper er spørgsmålet hvad støvlen egentlig er for en størelse samt hvem der kommer til at spille med den. Hvordan synes du, at Lavezzis prototype tager sig ud - og hvad kunne du forestille dig, at det er?

E-handelspris