Drengen der rejste jorden rundt for at opleve fodboldens mange ansigter

25.10.2015

Skrevet af Jonathan

Han har besøgt verdens to bedste fodboldspilleres barndomshjem. Han har mødt sit største idol. Jublet til målene i Champions League finalen. Spillet på alle typer fodboldbaner i New York. Sunget med LA Galaxys mest hardcore fans. Svævet og dykket efter Hypervenoms på Hawaii. Ja der er ikke det, Joltter ikke har oplevet på sin jordomrejse. Nu er vi ved at nå ved vejs ende. Der mangler kun et enkelt stop…

Der var engang en dreng. Hans navn var Valtteri, men han gik under navnet Joltter. Han elskede fodbold. Han spillede hver dag og øvede sig på at lave de vildeste trick. En dag besluttede han sig for at alle skulle se, hvad han kunne med en bold. Så han filmede sine tricks og lagde videoerne på internettet. Så en dag fik han et opkald, der skulle ændre hans liv for altid. Opkaldet kom fra en anden dreng, Jakob, som ligesom Joltter elskede fodbold. Han var ikke lige så god som Joltter, men til gengæld vidste han alt om de fodboldsstøvler de spillede i.

De to drenge mødtes og blev enige om at de skulle lave de fedeste videoer sammen. De skulle rejse rundt og møde de største stjerner, anmelde de nyeste fodboldstøvler og lave de fedeste tricks. En dag sagde Joltter til Jakob: ”Ved du hvad? Skal vi ikke rejse jorden rundt og opleve fodboldkulturen fra alle verdens hjørner? Fra Europa til Amerika og til Asien?”. Det syntes Jakob var en fantastisk idé, men der var bare lige én ting: ”Hvem skal så holde styr på tingene herhjemme?”, spurgte Jakob. ”Det skal du ikke tænke på. Jeg kan bare tage af sted alene, så kan du blive her og holde skansen, mens jeg er væk”, svarede Joltter. ”Okay”, sagde Jakob og sådan blev Unisport World Tour til.

Vi har nu fulgt Joltters rejse hele jorden rundt og er snart nået til sidste destination. Inden da kan du dog se eller gense alle de 10 foregående episoder. Og som Joltter selv ville sige det ”It’s been emotional…” Om Joltter har tænkt sig at tage ud på endnu en jordomrejse, eller om det næste gang bliver Jakobs tur melder fortællingen intet om. Men ligegyldigt hvad, bliver det spændende at se hvad fremtiden bringer fra de to fodboldglade drenge…

Vi har helt sikkert fået bekræftet at Unisportlife eksisterer i hele verden. Hvilken destination gjorde størst indtryk på dig?