Vi kaster nok endnu en gang et blik tilbage på den forgangne uges spillede kampe og går lidt nærmere de støvler, der er blevet spillet i. I denne uge faldt vores opmærksomhed i særdeleshed på en længeventet debut, et par helt specielle Nike GS2, en række blackouts og nogle lidt ældre modeller.

Borja Valero (Fiorentina) - Asics Lethal Testimonial Sort/Hvid Vi lægger ud i det italienske med et traditionsrigt, japansk støvlemærke. Det er gode, gamle Asics, der har gjort et ganske fornuftigt indtog på italienske Serie A, hvor flere store stjerner spiller i de lækre støvler. Borja Valero har sat sin lidt til japanernes mest klassiske støvle i sortimentet, der går under navnet Lethal Testimonial.

Alexis Sanchez (Barcelona) - Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange Vi rykker hurtigt videre til Spanien, hvor FC Barcelona ufortrødent tromler videre i toppen af La Liga. Mod Deportivo La Coruna startede Lionel Messi på bænken og det var dermed op til holdets resterende stjerner, at score målene. Det skal du ikke sige to gange til Alexis Sanchez, der satte en pind ind med hans Vapor VIII ACC Turkis/Orange.

Lionel Messi (Barcelona) - Adidas F50 Adizero Messi Rød/Hvid Custom Selvom han startede på bænkede, nåede han stadigvæk at score på den halve time, han fik på banen. Det var med hans helt nye Adidas F50 Adizero Messi og det blev dermed til en målscorende debut for Messis nye støvler. De var dog ikke helt magen til almindelige udgave af støvlen, da den var med en overdel af læder. Det kan du læse mere om her.

Fred Benson (PEC Zwolle) - Nike Mercurial Vapor VII Hvid/Neon/Sort I den hollanske Æresdivision fik vi øje for et lidt ældre Mercurial-model, da Zwolle måtte se sig slået af Ajax' danske drenge. Fred Benson havde nemlig valgt et par Vapor VII Hvid/Neon/Sort til den kamp og selvom netop den støvle ikke hittede hos Jakob, så var den stadig svært populær verden over.

Stephen Foster (Barnsley) - NikeID CTR360 Trequartista Hvid/Sort/Rød I den engelske FA Cup var der kamp om semifinale-pladserne og selvom det var imponerende, at den lille klub Barnsley var nået så langt, blev Manchester City trods alt endestationen. Vi glædede os dog over Barnsleys Stephen Foster, der har designet et par NikeID CTR360 Trequartista i klubbens farver. Det er god stil.

Carlos Tevez (Manchester City) - Nike CTR360 Maestri III ACC Orange/Sort En mand, der i særdeles gjorde det onde ved Barnsley, var argentinske Tevez. Han havde en virkelig god dag på jobbet, da han bankede tre mål ind bag en sagesløs Barnsley-keeper. Det gjorde han vanen tro i sine Nike CTR360 Maestri III ACC Orange/Sort, der for alvor er ved at slå sig fast som en meget alsidig støvle, der ikke blot er tiltænkt midtbanespilleren.

David Dunn (Blackburn) - Adidas Predator LZ Blackout I en anden FA Cup-kvartfinale tørnede Blackburn sammen med Milwall og det var en kamp uden alt for mange sammenhængende afleveringer, men til gengæld med rigtig mange hårde nærkampe og lange bolde. Vi spottede i kampens hede i et par Adidas Predator LZ Blackout med personligt broderi, som vi virkelig synes godt om.

Wilfried Zaha (Crystal Palace) - Nike GS2 ACC Hvid/Sort Custom Den kommende Manchester United-spiller fortsætter de gode takter i Crystal Palace, men formåede også i kampen mod Leeds at trække lidt anderledes overskrifter, da han præsenterede de gæstende fans med en ret forkert finger. Intet desto mindre skal han have ros for støvlevalget, der er et par Nike GS2 ACC Hvid/Sort med en Vapor VIII-ydersål og dertilhørende knopsystem.

Loic Remy (QPR) - Nike Tiempo Legend IV Elite Clash Hvid/Sort Det virker til, at London-klubben for alvor er ved at indse, hvilken knibe de lige nu befinder sig i. Premier Leagues bundprop havde alvorligt brug for en sejr og de fik de hjemme mod Sunderland. Ét af målene i 3-1-sejren blev sat ind af franske Loic Remy, der allerede har nettet et par gange for sin nye klub. Ny klub er dog ikke altid lig nye støvler, da Remy fortsætter i sine Tiempo Legend IV Elite Clash Hvid/Sort.

Jan Vertonghen (Tottenham) - Nike CTR360 Maestri III ACC Orange/Sort Der var mål nok i søndagens kamp mellem Liverpool og Tottenham, hvor sidstnævnte startede med at komme bagud. Det var dog ikke noget, belgiske Jan Vertonghen ville finde sig i og med to mål bragte han Spurs foran. Det gjorde han med et par Nike CTR360 Maestri III ACC Orange/Sort på fødderne, men det var desværre for ham ikke nok til at sikre sejren.

Luis Suarez (Livepool) - Adidas F50 Adizero Blå/Lilla/Hvid Det er nemlig aldrig nemt at vinde en kamp, når modstanderen har Premier Leagues topscorer på holdkortet. Han scorede naturligvis igen og brage Liverpool på sejrskurs og en kende tættere drømmen om Champions League i næste sæson. Det var selvfølgelig i et par Adidas F50 Adizero Blå/Lilla/Hvid og nu har han faktisk spillet i alle farvevarianter af støvlen indtil videre.

Robin van Persie (Manchester United) - Adidas F50 Adizero Blå/Lilla/Hvid Custom Der har længe været snak i krogene om et muligt støvleskifte for hollandske Robin van Persie og da han i den forgange uge trænede i et par Adidas F50 Adizero Blå/Lilla/Hvid, begyndte det for alvor at ligne noget. Selv samme støvler trak han på fødderne i kampen mod Chelsea og her fik vi bekræftet, at det er et par custom med ydersål og knopsystem fra Predator X.

Der var mange spændende støvlespots i denne weekend og i de kommende dage kommer der sikkert flere, når de sidste 1/8-delsfinaler skal spilles i Champions League. Har du ellers set noget, vi ikke har? Hvilket spot synes du, er ugens bedste? Del din kommentar i boksen herunder.

E-handelspris