Vi tager et kig tilbage på weekendens solskinsrige fodboldkampe, der har kastet en række ganske habile støvlespots af sig. Vi fik omsider Adidas F50 Adizero Messi i aktion, dog ikke på Messi selv, og vi fik spottet en dansker, et par blackouts, men også en masse andet godt.

bootspot, boot spot, støvlespot, unisport, unisportstore, jarosiv plasil, bordeaux, nike mercurial vapor viii, cr, cristiano ronaldo, cr7, ronaldo

Jarosiv Plasil (Bordeaux) - Nike Mercurial Vapor VIII CR Vi fik syn for en populær kending, der egentlig kun er tiltænkt Mercurial-manden over dem alle, Cristiano Ronaldo, men det fede design har åbenbart fået flere professionelle til at investere i et par. Blandt dem er Jarosiv Plasil, der viser sit par Vapor VIII CR frem i Ligue 1.

bootspot, boot spot, støvlespot, unisport, unisportstore, thierry henry, henry, new york red bulls, ny red bulls, puma, puma king

Thierry Henry (NY Red Bulls) - Puma King Gul/Sort Den franske legende fortsætter på fuld damp i den amerikanske liga og her har han fundet sig til rette i et par Puma King Gul/Sort. Vi havde forventet, at han tog SL-modellen, som han gjorde det med den forrige generation, men det må være læderet, der tiltaler den tidligere Arsenal-spiller. Det er i øvrigt interessant, at han ikke er skiftet til den nyeste farvevariant endnu.

bootspot, boot spot, støvlespot, unisport, unisportstore, jalil anibaba, chicago fire, nike tiempo legend iv

Jalil Anibaba (Chicago Fire) - Nike Tiempo Legend IV ACC Hvid/Sort/Orange Den sekundære farvevariant af Legend IV har ikke fået den samme opbakning, som den Sort/Neon har fået det. Indtil nu havde vi kun fanget Manchester Uniteds "Chicharito" i støvlen, men nu får han støtte på den anden side af Atlanterhavet. Jalil Anibaba viste sit par frem for Chicago Fire og vi må sige, at den klæder grønsværen fænomenalt.

bootspot, boot spot, støvlespot, unisport, unisportstore, adam taggart, melbourne hearts, adidas, adidas adipure 11pro sl

Adam Taggart (Melbourne Hearts) - Adidas Adipure 11Pro SL Sort/Rød Ét af de mere sjældne spots skal vi til Australien for at finde. Den australske liga har hentet et par prominente navne på det seneste, hvor Del Piero og Emile Heskey er kommet til. Det var dog hverken den ene eller den anden, der stjal opmærksomheden i denne omgang. Det var i stedet Adam Taggart, der havde nappet et par Adidas Adipure 11Pro Sort/Rød.

bootspot, boot spot, støvlespot, unisport, unisportstore, nick kalmer, newcastle jets, nike tiempo legend iv

Nick Kalmer (Newcastle Jets) - Nike Tiempo Legend IV ACC Hvid/Sort/Neon Nu tager det for alvor fart for Nike Tiempo Legend IV Hvid/Sort/Orange, der på den seneste uge har tredoblet sit følge. Endnu en gang gik turen til det australske, hvor Nick Kalmer gjorde sit for vise den sekundære farvevariant og nok endnu engang må vi blot tilskrive den mere ros; Nike, det er bare lækkert design!

bootspot, boot spot, støvlespot, unisport, unisportstore, eli babalj, melbourne hearts, nike mercurial vapor ix

Eli Babalj (Melbourne Hearts) - Nike Mercurial Vapor IX ACC Sølv/Grøn Der var stor gevinst i Australien, da vi fik øje for både det ene og det andet og nu forkæler Eli Babalj os med den tredje farvevariant til Vapor IX. Det er en Sølv/Grønne version, der giver et mere neutralt alternativ til de vildere farvevarianter. Derudover er det reelt en Vapor VIII i forklædning, men godt ser den nu altså ud.

bootspot, boot spot, støvlespot, unisport, unisportstore, connor sammon, derby, adidas f50 adizero, adidas f50 adizero messi, messi, lionel messi

Connor Sammon (Derby) - Adidas F50 Adizero Messi Rød/Hvid Yes! Endelig fik den nye Messi-støvledebut... På Connor Sammon fra Derby. Det er en smule komisk, at de eneste der har givet Adidas F50 Adizero Messi debut, er relativt ukendte spillere fra mindre klubber. Lionel Messi skylder altså fortsat at give støvlerne og når nu de tager sig godt ud, må det også trække lidt i ham.

bootspot, boot spot, støvlespot, unisport, unisportstore, maicosuel, udinese, adidas, adidas predator lz

Maicosuel (Udinese) - Adidas Predator LZ Blackout Vi fik syn for et par af vores favorit-støvler i Serie A, da et par helt sorte Adidas Predator LZ fandt vej til fødderne af Udineses Maicosuel. Han har ikke ladet sig friste af de mere vovede farvevarianter og har i stedet holdt sig til den helt sorte variant, der lige krydres med et lidt grønne detaljer.

bootspot, boot spot, støvlespot, unisport, unisportstore, giuseppe sculli, pescara, adidas, adidas predator lz

Giuseppe Sculli (Pescara) - Adidas Predator LZ Blackout I selv samme hovedstødsduel fik vi syn for nok endnu et par blackoutede Adidas Predator LZ. De adskiller sig dog fra Maicosuels par, da disse er et par prototype-støvler. Det afslører farverne på støvlen, eller rettere sagt detaljerne, der er klaret med en orange farve - helt identisk med de prototype-støvler, Jakob fik til test af modellen i sin tid.

bootspot, boot spot, støvlespot, unisport, unisportstore, robert braber, waalwijk, adidas f50 adizero prime

Robert Braber (RKC Waalwijk) - Adidas F50 Adizero Prime Orange/Sort Én af de mest legendariske letvægtsstøvler nogensinde, har stadig sit at skulle have sagt i fodboldverdenen. Et par Adidas F50 Adizero Prime i den originale launchfarve blev i den hollandske Æresdivision fanget i aktion. Et 145-gram let støvlevalg, der stadig vækker glade minder hos mange 'støvlenørder'.

bootspot, boot spot, støvlespot, unisport, unisportstore, viktor fischer, ajax, ajax amsterdam, nike mercurial vapor ix, nike

Viktor Fischer (Ajax) - Nike Mercurial Vapor IX ACC Sølv/Grøn Det danske supertalent fortsætter med at imponere i Holland, men vi har nu taget ham med i denne omgang støvlespots, da han noget overraskende havde fundet et nyt par støvler frem. Valget var faldet på et par Vapor IX Sølv/Grøn med personlig brodering på ydersiden og vi synes, at det klæder den fremtidige stjerne enormt godt med den alternative farvevariant på fødderne.

bootspot, boot spot, støvlespot, unisport, unisportstore, bale, gareth bale, tottenham, spurs, adidas f50 adizero, adidas

Gareth Bale (Tottenham) - Adidas F50 Adizero Gul/Sort Waliseren er i disse dage flyvende og det er han givetvis også på grund af hans støvler. Han foretrækker Adidas F50 Adizero i mikrofiber og får dem ydermere speciallavet uden miCoach. Han kombinerer ydermere de lette støvle med Trusox for at få mest ud af sine kraftanstrengelser og lige pt. må vi jo blot sige, at det er en succes.

bootspot, boot spot, støvlespot, unisport, unisportstore, pienaar, everton, puma, evospeed 1

Steven Pienaar (Everton) - Puma Evospeed 1 Rød/Hvid/Blå Blackout Den sydafrikanske offensiv-profil har efter alt at dømme været i fuld krig med at gøre sine Puma Evospeed 1 Rød/Hvid/Blå lidt mere personlige. Han har i alle fald blackoutet hele det forreste område på støvlen, men det er lidt uklart hvorfor. Vi har dog en formaning om, at røde støvler er forbudte i Everton, da man helst ikke skal matche bysbørnene fra Liverpool.

bootspot, boot spot, støvlespot, unisport, unisportstore, adidas f50 adizero, adidas, kagawa, shinji kagawa

Shinji Kagawa (Manchester United) - Adidas F50 Adizero Blå/Hvid/Lilla Vi runder af med det japanske stjerneskud, der bombede sig ind i mange United-fans bevidsthed, da han elegant fejede Norwich af banen med et hattrick. Det gjorde han i et par Adidas F50 Adizero Blå/Hvid/Lilla, men mest bemærkelsesværdigt var det, at det var et par uden miCoach. Konstruktionen ser noget speciel ud og ligner ikke en almindelig Sprintframe i stil med Bales og Menez'.

Vi nåede velsagtens ud i alle verdens hjørner i denne omgang støvlespots og når vi ser tilbage, har vi da også spottet en masse godt. Har du et favoritspot iblandt? Har du set noget, som vi ikke har? Del din mening i boksen herunder.

E-handelspris