Ny Real Madrid 2018/19 Hjemmebanetrøje | Back to basics!

28.05.2018

Skrevet af Zlatko

Los Blancos er klar til en ny sæson fuld af udfordringer, og for at få den bedste start til dette, har adidas lavet en ny 2018/19 Hjemmebanetrøje. Lad os gå igennem detaljerne på den nye trøje.

Enten elsker man dem eller hader dem. Men en ting man ikke kan tage fra Los Blancos er deres stjernespækket hold. Endnu en gang viste de deres klasse, selvom alle havde afskrevet dem, og vandt deres 13. Champions League-trofæ. Den næste sæson kommer vi til at se Ronaldo, Isco, Modric og resten af Real Madrid-holdet i en ny og klassisk hvid Hjemmebanetrøje med sorte detaljer.

Den nye Real Madrid Hjemmebanetrøje er lavet i et simpelt og hvidt design, imens der er sorte detaljer. De sorte detaljer kan man blandt andet se på skuldrene, i form af de velkendte 3 striber og Fly Emirates logoet på brystet. Shorts og strømper er også lavet i en total hvid farve med de 3 striber på shorts, hvor sokkerne har fået en sort boks med teksten ’RMCF’ skrevet i.

Denne Hjemmebanetrøje er den første hvide og sorte trøje siden deres 2008/09 Hjemmebanetrøje. Man har tidligere sæsoner set, at den hvide trøje har været kombineret med farverige designs. Den nye Hjemmebanetrøje handler om at gå tilbage til det basale, og vinde så mange trofæer som muligt i den nye 2018/19-sæson, så man kommer på rette spor igen.

Men det er ikke kun Hjemmebanetrøjen, som lanceres i dag. adidas har også valgt at give os Udebanetrøjen, så stjernen fra det spanske hovedstad er klar til sæsonen. 2018/19 Udebanetrøjen er lavet i primær mørkeblå farve, med nogle grå tonet striber på skuldrene og ved halsen. I forhold til design er shorts og sokkerne lavet på samme måde som Hjemmebanetrøjen. Du får stadig det simple design, og blokket tekst på sokkerne.

Du kan allerede nu forudbestille den nye Real Madrid 2018/19 Hjemmebanetrøje samt Udebanetrøjen hos Unisport!