Selv om vi er midt i februar, viser vejrguderne sig stadig tid tider fra deres strenge side - det byder sne, slud og masser af kulde, og det kan godt være mindre sjovt at spille fodbold i. Derfor har vi sammensat to tilbudspakker, så du kan holde varmen i det kolde vejr med Under Armour.

Selv om sneen falder og termometeret viser minusgrader, så ruller bolden stadig over det ganske danske land - og de fleste kender følelsen af, at der ikke er meget værre end at fryse når man spiller fodbold. Det problem vil vi gerne til livs, og har derfor sammensat to Under Armour-pakker, så du kan holde varmen, selv når vejret viser sig fra sin koldeste side.

Den første pakke med Under Armour handsker og hue består af et sæt spillehandsker og en fleece-hue, som kan være uundværlige kollegaer, når kulden bider. Under Armour er eksperter i udstyr til koldt vejr, og både handsker og hue er da også rigtig gode til at hjælpe med at holde på varmen.

Alle kender følelsen af kolde fingre og hvor surt det er at spille uden handsker. Her kommer Under Armours spillehandsker af fleece ind i billedet. De er lækre, varme, og udstyret med spandex og neopren på håndfladen, som sikrer at du får et optimalt greb i bolden, hvis du skal tage indkast. For at fuldføre stilen er de små gribeelementer lavet med Under Armour-logoer. Jo, det er da gennemført…

Huen er ligeledes lavet af fleece, som er blødt og komfortabelt. Samtidig sidder huen tæt til hovedet, så den ikke kommer i vejen når du skal heade til bolden. En lækker feature, som holder dit hoved varmt uden at irritere.

Har du kolde fingre eller ører? Så kan du anskaffe dig handske- og huesættet lige her - kun 336,- kr.

Den anden pakke består af base layer, så du kan holde varmen på overkroppen og benene. Således får du både en ColdGear Compression Mock-trøje samt et par ColdGear Compression tights i lang udgave. På den måde kan du holde kroppen varm uanset temperatur - så længe du holder dig i gang.

Under Armours ColdGear-trøje er en af de bedste base layer-trøjer på markedet til når det er koldt i vejret, og trøjen er lavet med specielle fibrer, der sørger for at transportere sved og fugt væk fra din krop, så du ikke bliver afkølet. Samtidig transporterer den din krops varme rundt på hele din overkrop, så du på optimal vis bliver holdt varm. Tightsene sørger for at yde kompression til dine ben samtidig med at de bliver holdt varme - og de kan vise sig at være en uvurderlig kompagnon i de kolde tider.

Mangler du en base layer trøjer eller et par gode tights? Så kan du få sættet lige her - kun 598,- kr.

Jakob har faktisk kigget på Under Armours ColdGear, hvor han anmelder både Mock-trøjen og tightsene - godt nok i kort version, men produkterne ligger tæt op af hinanden. Den anmeldelse kan du se lige her.

Hvordan holder du varmen til vinter - og er du klar med handsker, hue og base layer? Del meget gerne dine bedste varmetips med os i boksen herunder, på Facebook eller Twitter.

E-handelspris