Adidas har fundet på en ny, sjov måde at tease for en kommende farvevariant på - nemlig ved at benytte sig af den nye, sociale tjeneste, Vine. Her kan man lægge små videoer op, og det er præcis hvad Adidas har gjort. Her afslører de en ny farve af F50 Adizero. Se den her.

Efter lanceringen i november er det ved at være tid til en ny farvevariant af Adidas' populære F50 Adizero, og nu har Adidas givet os et lille sneak-peak til den næste farve af speedstøvlen. Tyskerne har nemlig været til photoshoot med Bastian Schweinsteiger, som lader til at være skiftet fast til Adizero - og herfra har de delt et par korte videoer via Vine.

Her kan man se Schweinsteiger sidde på Allianz Arena, hvor han både i omklædningsrummet og ved en trappe kan ses jonglere med en bold (men hvorfor han skal sparke den mod væggen, har vi ikke helt fanget endnu…) i sine nye støvler - og spørgsmålet er, hvornår vi får mere at se til den Blå/Hvide Adizero.

Bastian Schweinsteiger har længe været fast mand i AdiPURE-kollektionen, men inden den kom på banen så man ham faktisk rigtig længe i F50-støvlerne - og nu lader det altså til, at Adidas igen får den tyske styrmand i F50-støvlerne.

Schweinsteiger spillede dog længe i sine AdiPURE III, som han også holdt fast i efter AdiPURE IV og 11Pro kom på markedet - og Adidas lavede derfor custom støvler til tyskeren, som lignede de nye støvler. Det er nu en saga blot, og vi skal derfor formentlig se “Schweini” styre Bayerns og tyskernes midtbane i Adizero i læder.

Hvad siger du til den nye farve af Adizero? Er den federe, end de farver der tidligere er kommet ud, og synes du at den passer til Schweinsteiger? Del meget gerne dine tanker om den nye støvler, Adidas' måde at lancere den på eller Schweinsteigers skifte herunder.