De seneste to år har vi med jeres støtte været så heldige, at vi har vundet E-Handelsprisen i kategorien "Brugernes Favorit". Den kunne vi rigtig godt tænke os at vinde for tredje år i træk og derfor beder vi nu om din hjælp til at komme i den altafgørende top 3 - og sker det, kunne det være at vi kom i konkurrencehumør...

De seneste to år har været helt fantastiske for os her hos Unisport, hvor vores fantastiske brugere i 2011 og 2012 stemte os til tops, da vi begge år vandt E-Handelsprisen i kategorien "Brugernes Favorit". Som fodboldvirksomhed ville det være fuldstændig fantastisk, hvis vi kunne score et hattrick i dette regi og dermed vinde prisen for tredje år i træk. Det kan vi dog ikke gøre uden hjælp fra dig og derfor beder vi dig afgive din stemme lige her, hvis du mener, at vi har fortjent at vinde.

Skulle du være i tvivl om, hvor meget det betyder for os at vinde prisen som "Brugernes Favorit", så skal du blot se videoen herover, hvor alle medarbejdere hos Unisport siger deres dybfølte tak. Derudover er vi også et par stykker, der rigtig gerne vil sprøjte med champagne igen - især hvis det går ud over Jakob. For at have en chance for at vinde konkurrencen, skal man komme i top 3 - og når vi det, kunne det tænkes at der kommer et par CR7 Vapor IX på højkant. Hvem ved...?

ALT_TAG

Du kan også stemme ved at klikke på billedet lige herover og det håber vi virkelig, at du har lyst til. Et hattrick er i fodbold noget af det ypperste og kan vi score et sådant i denne sammehæng, ville vi blive ovenud lykkelige. Vil du stemme på os? Lad os gerne høre det i kommentarfeltet herunder.