Weekendens kampe bød på masser af spændning i både African Nations Cup og de nationale ligaer. City og Liverpool spillede uafgjort, Barton fik rødt i sin debut i Frankrig, og Balotelli lavede to mål i sin debut for Milan - og vi har haft luppen fremme og kigget nærmere på nogle af de mest specielle spots fra weekenden.

Thulani Serero (Sydafrika) - Nike Mercurial Vapor VIII Custom Sort/Lilla Sydafrikas midtbanespiller Serero optrådte i weekenden i et par lækre, personaliserede Vapor VIII-støvler i Sort/Lilla - og selv om farven måske ikke er den mest vilde, vi nogensinde har set, ser den faktisk slet ikke ringe ud - og samtidig er det er frækt touch, at støvlen på lang afstand ser helt blackoutet ud.

Eli Babalj (Melbourne Heart) - Nike Mercurial Vapor IX Sølv/Sort/Grøn Selv om den sølvfarvede Vapor IX blev lanceret blot kort tid efter Lilla/Grøn og Guld/Orange, har den ikke fået meget opmærksomhed eller tid på banerne endnu - men Melbourne Heart-spilleren Eli Babalj havde anskaffet sig et par til kampen mod Heart’s rivaler, Melbourne Victory. Vi forventer dog at se mere til den sølvfarvede Vapor IX i den kommende måned - så hold godt øje med fødderne af Nikes Mercurial-spillere.

Brian Mullan (Colorado Rapids) - Adidas Predator LZ Hvid/Sort/Guld Ligesom med Nikes sølvfarvede Vapor IX, har vi ikke set mange spillere optræde i den nyligst offentliggjorte farve af Predator LZ, Sort/Hvid/Guld. Her kommer amerikanske Brian Mullan dog på banen, og viser i kampen mod Portland Timbers sine nye støvler frem, der går særdeles godt til Rapids-dragten.

Samba Diakite (Mali) - Nike Mercurial Vapor IX Guld/Orange Egentlig havde Nike meldt ud, at Didier Drogba ville blive den eneste spiller til ACN, der benyttede den Guld/Orange Vapor IX. Det har dog vist sig ikke helt at holde vand, da Diakite i kampen mod Sydafrika spillede i “Drogbas” farvevariant. Vi går dog ud fra, at han selv har anskaffet støvlerne, og Nike altså ikke har haft en finger med i spillet.

Marouane Fellaini (Everton) - Warrior Sports Skreamer S-Lite Siden signingen af Marouane Fellaini har vi set Everton-spilleren spille med Warrior Sports-støvler, men indtil weekendens kamp har belgieren optrådt i en Skreamer K-Lite i læder - forklædt som mikrofiberstøvlen med den lyseblå farve. Nu er Fellaini dog hoppet over i den “rigtige” mikrofiberstøvle, som bestemt fanger blikket. Er du fan?

Viktor Fischer (Ajax Amsterdam) - Nike Mercurial Vapor IX Lilla/Grøn Det unge stjernefrø havde en god weekend og fin en god start på ugen, da han i sine nye Vapor IX både scorede og lagde op til et mål mod VVV Venlo - og i dag mødes han så med landsholdet inden venskabskampen mod Makedonien. Fischer har formentlig en stor fremtid foran sig, og vi forventer også at han bliver et centralt navn for Mercurial-serien frem over.

Marco Borriello (Genoa) - Nike Mercurial Vapor IX blackout Marco Borriello har altid været glad for blackoutede støvler, og det er efterhånden ingen hemmelighed, at Nike laver støvler helt efter italienerens ønske. I kampen mod Lazio var Marco B da også igen i sin blackoutede Vapor, som vi synes ser rigtig godt ud. Kunne du godt tænke dig en blackoutede Vapor, eller er du mere til farver?

Gakpe Koffi (Burkina Fasso) - Adidas F50 Adizero 2. generation Orange/Sort Selv om Gakpe Koffi både står som skåret i sten og har noget helt vildt hår og skæg, så var det første vores øjne faldt på faktisk hans støvler, hvor han har holdt stædigt fast i sine Orange/Sort, 2. generations F50 Adizero fra Adidas. Støvlen huskes stadig af fans, og var en utrolig populær variant dengang - og er det åbenbart stadig hos Koffi.

Outara Issouf (Burkina Faso) - Nike GS2 Concept OK, det er måske ikke det mest vanvittige støvlespot, men vi blev imponerede over de imponerende støvlevalg hos Burkina Fasos spillere. Ud over Koffi fangede Issouf nemlig vores blik, da han var trukket i en af 2012s helt store succeser, Nike GS2.

Prejuce Nakoulma (Burkina Faso) - Nike Mercurial Vapor VIII ACC CR7 Sort/Hvid Og ja, det bliver ved med de gode støvlevalg fra Burkina Faso, da Prejuce Nakoulma viste sine CR7 Vapor VIII frem. Igen går den sorte støvle og det store swoosh rigtig godt til Burkina Fasos mørkegrønne dragt, og det er samtidig altid sjovt at se andre professionelle i stjerners signaturstøvler.

Joe Allen (Liverpool) - Nike Tiempo Legend IV Sort/Neon Liverpools walisiske midtbanespiller, Joe Allen, har længe spillet i Nike CTR360 Maestri III, men inden weekendens kamp mod City trænede han i et par Legend IV - som han faktisk også bar, da han blev skiftet ind i gårsdagens kamp mod de engelske mestre. Er der mon et permanent skifte på vej?

Mario Balotelli (AC Milan) - Nike CTR360 Maestri III Guld/Sort Når Mario Balotelli beslutter sig for at gøre noget, gør han det med stil. Efter skiftet til AC Milan sagde han, at han ville gøre alt for at få fansenes kærlighed, og med to mål i sin debut tog han et par vigtige skridt i den retning. Interessant nok holdt Balotelli fast i sin launch-farve af CTR360 Maestri III - og spørgsmålet er, om der er kurrer på tråden med Nike eller Balotelli bare foretrækker støvler, han har spillet til.

Hvad synes du om Balotellis debut for Milan - har du set African Nations Cup og bemærket alle de mange gamle og specielle støvler og frisurer, eller har du noget helt tredje på hjerte? Så hører vi meget gerne fra dig i kommentarfunktionen herunder nyheden.