Nike har i de seneste dage løftet sløret for et par af de nye landsholdstrøjer og nu står det hollandske for skud. De har fået en ny udebanetrøje, der nyder gavn af designet på den forrige hjemmebanetrøje, men som med stor succes kombineres med farverne fra det hollandske flag.

Holland har i mange år været kendt for deres stærke fodboldlandshold og de mønstrer år efter år imponerende mandskaber spækket med store stjerner. Dog har Oranje ved flere lejligheder haft marginalerne imod sig, når de har fundet vej til finalerne under slutrunderne. Det har medført, at de holder rekorden for flest VM-finaler uden at vinde én.

Det kunne der dog godt blive lavet om på i 2014, når der afvikles Verdensmesterskaber i Brasilien; Holland stiller igen et enormt stærkt hold, der kombinerer rutinerede stjerner og trofæsultne, unge spillere. Nu har de ligeledes fået sig et nyt udebanesæt, der tager sig ud i de nationale farver, der findes på det hollandske flag. Dermed bevæger designet sig væk fra sidste års sorte udebanetrøje og det klares med stor succes.

Du kan allerede forudbestille Hollands Udebanetrøje 2013 lige her med en forventet levering i starten af februar - fra kun 449 kr.

Skulle man undre sig over, at udebanetrøjen deler samme farver som flaget, hvilket i andre lander plejer at være tilfældet for hjemmebanetrøjen, så får du svaret her. I det første, oprindelige flag brugte man farven orange i stedet for rød som en hyldest til nationalhelten William I af Orange, der gik forrest i frigørelsen fra Spanien. Men på daværende tidspunkt havde man svært ved at fremstille den orange farve og den blev oftest rød og derfor valgte man i 1600-tallet at gøre rød til den officielle farve.

I Holland har man dog ikke glemt netop den historie og for at hyldesten skal have lov at bestå, bruger man den orange farve på Hollands hjemmebanetrøje. Nu får hollænderne dog muligheden for at bære både de oprindelige nationalfarver og de nuværende. Landstræner Louis van Gaal var bestemt heller ikke sen til at rose det nye udebanesæt:

"I det vi starter vores nye rejse som et hold, vil det nye udebanesæt repræsentere en frisk start for det hollandske landshold. Der venter en meget spændende tid forude for holdet såvel som for nationen."

Siden 1996 har Nike udstyret det hollanske land fra top til tå og lige nu har de to parter kontrakt på hinanden frem til 2018. Det kan være svært at forestille sig andet end, at den aftale bliver forlænget, når Nike formår at ramme hovedet på sømmet, hvad angår deres design. De amerikanske sportsgiganter fortsætter ligeledes med at udvikle deres tekniske formåen og det nye udebanesæt til Holland er ligeledes en teknologisk milepæl for sportstøj.

De nye Nike-trøjer er nemlig produceret i 96% genbrugt polyester, der udvindes af gamle plastiskflasker. Alligevel formår Nike at indarbejde deres DriFit-teknologi til materialet, der sørger for at sved og fugt transporteres væk fra huden. Materialet er yderlig meget nemt at tørre, så du vil konstant føle dig tilpas, når du spiller i trøjen.

Du kan allerede forudbestille Hollands Udebanetrøje 2013 lige her med en forventet levering i starten af februar - fra kun 449 kr.

Det bliver snart muligt at forudbestille de nye landsholdstrøjer og indtil nu er der allerede nok at vælge imellem. Har den nye Holland udebanetrøje fristet dig? Hvad synes du om den? Del din kommentar i boksen lige herunder.