Der spilles i disse dage Africa Nations Cup i Sydafrika og her tilskrives Elfenbenskysten den helt store favoritholde. De orangeklædte nåede sidste år til finalen, men måtte se sig slået af Zambia. Puma har fanget to af Elfenbenskysten store profiler, Yaya Toure og Emmanuel Eboue, for at høre om deres forventninger til årets turnering.

Elfenbenskysten har et finalenederlag at hævne i dette års Africa Nations Cup og 'Elefanterne' har også alle de rigtige forudsætninger i behold. De har et igen i år meget stærkt hold, der kombinerer sublime individualister og stærke holdspillere. Det har skabt en rigtig god balance i truppen, som allerede har givet et godt afkast i form af sejre på banen.

Når spillerne efterfølgende går af banen, er der liv og glade dage i truppen, som det blev illustreret, da Puma kom bag kulissen med nogle af stjernerne. Der hersker en vis ro hos Elfenbenskysten, der ikke selv er blege for at kalde den sammentømrede trup for en familie. Puma fik også lov til at trække et par af holdets stjerner til side til en lille snak og hvordan det gik, kan du ser herunder.

Én af de spillere Puma fik fat i, var Yaya Toure fra Manchester City. Der var tvivl om, hvorvidt han ville deltage i årets turnering, men den dygtige midtbanespiller er altså med og her svinger han taktstokken i maskinrummet på banen. Du kan i videoen herover høre ham vurdere holdets chancer i år, sidste års nederlag og meget, meget mere.

Emmanuel Eboue satte også tid af til et interview og den altid glade back fik lov til at vurdere, hvem der er den sjoveste mand i truppen, den bedste og værste danser og en masse andet. En sjov og uformel snak, der nok skal kunne bringe et smil frem på læben.

Indtil videre ser det godt ud for Elfenbenskysten ved dette års Africa Nations Cup, men som både Eboue og Toure siger det, så kan alt ske i fodbold. Tror du, at de kan gå hele vejen? Hvem skulle ellers vinde i år? Del din kommentar i boksen herunder.