Cristiano Ronaldo er én af de mest profilerede fodboldspillere i hele verdenen og når han betræder grønsværen, vil ethvert forsvar skælve. Udstyret med sine Nike Mercurial Vapor IX er han blot endnu farligere, når det ufortrødne greb i banen og den fantastiske boldføling gør ham i stand til udnytte hans fænomenale talent til fulde.

Cristiano Ronaldo formår at kombinere en uovertruffen fysik med en utrolig speed og endnu mere dødbringende teknik. Det gør ham i stand til at præstere ting på banen, der ellers ville synes umuligt og til at assistere ham har han sine nye Nike Mercurial Vapor IX, der er skræddersyede til ufortrøden speed og boldkontrol.

I videoen ovenfor kan du følge en hvirvelvind af ødelæggelse, hvor det stadion så godt som lægges i ruiner. Spillerne på bænken griber fast i alt, hvad de kan komme i nærheden af for at gardere sig mod den umådelige kraft, der står bag. Fotografer, stewards og trænere hvirvles omkuld og selv politiet har svært ved at kontrollere begivenheden, men hvad er det, der skaber denne umådelige kraft?

Det er naturligvis Mercurial-koryfæet Cristiano Ronaldo, der med sine fortryllende bevægelser og hurtighed undgår forsvarsspillere, der kommer glidende fra højre og venstre i et forgæves forsøg på at stoppe portugiseren. Når før han får sine Nike Mercurial Vapor IX på fødderne, er løbet dog kørt og så er der intet, der kan stoppe ham på hans vej mod modstandernes mål.

Den nye Nike Mercurial Vapor IX er blevet fintunet til at møde de krav, der stilles i nutidens fodboldspil. Med en lav vægt på 185 gram og et knopsystem, der giver et fantastisk greb i banen, sikres en uovertruffen speed. Det er naturligvis ikke nok og derfor har Nike udstyret Vapor IX med en overdel, der besidder ACC-teknologi og Speed Control, der forbedrer din boldkontrol i alle slags vejrforhold og ved alle hastigheder.

Cristiano Ronaldo er Mercurial. Han omfavner alt, hvad den prominente kollektion står for og det har han gjort i flere år. Han er den ultimative fodboldspiller, der er lige så professionel udenfor banen, som han er på den. Det niveau han præsterer på, har han varetaget i flere sæsoner og han har allerede vist, at han i det nye år ikke har i sinde at sætte tempoet ned.

Vapor IX sign up

Vi kunne godt tænke os at høre, hvad du synes om den nye Nike Mercurial Vapor IX? Hvad synes du om en den vilde video, hvor Cristiano kan se tilbage på de ødelæggelser, han har præsteret? Del din mening med os i kommentarfeltet lige herunder.