Vi har ikke fået overstået alle midtugens kampe, men intet desto mindre langer vi de bedste støvlespots fra de forgangne dage over disken til dig. Der er ikke så mange, som der plejer, men til gengæld er de lige i skabet. Vapor IX har fået debut i Premier League og rundt omkring i Europa lades der op til lanceringen.

Marcelo (Real Madrid) - Adidas Predator LZ Blackout Den brasilianske back kronede en flot sidste sæson hos Real Madrid med en plads på årets hold. Han er startet 2013 med helt blackoutede støvler på fødderne og vi troede oprindeligt, at han var i kontraktstridigheder med Adidas, men nu er vi kommet frem til en anden konklusion. I gårsdagens kamp mod Valencia var det godt nok med et par blackoutede Adidas Predator LZ på fødderne, men til træning har han et par støvler på, der ligeledes er helt sorte, men som differentierer sig fra den nuværende generation. Kunne Marcelo være i færd med at teste noget nyt fra Adidas?

Isaiah Osbourne (Blackpool) - Nike Tiempo Legend IV ACC Sort/Neon Blackout I de engelske pokalturneringen får vi en sjælden mulighed for at spotte, hvad spillere fra de lavere rangerende rækker foretrækker at spille i. Blackpool, der ligger placeret i den næstbedste række, har ovenstående Osbourne på holdet og han har fået fingrene i et par helt nye Nike Tiempo Legend IV ACC Sort/Neon, men han sat sig eget personlige præg på dem, inden han tog dem i brug i kamp. Han har haft narvsværten fremme for at blackoute den hvide swoosh på inder- og ydersiden af støvlen, hvilket giver den et helt vildt stilet look. Hvad siger du til den?

Dean Cox (Orient) - Adidas F50 Adizero Hvid/Blå Vi fik samme fornøjelse i endnu en Cup-kamp, hvor Orient og Hull tørnede sammen. I de lavere rækker vader spillerne som bekendt ikke i støvlekontrakter og de skal derfor oftest selv ud og investere i et par. Det har Dean Cox (til venstre, red.) valgt at gøre og her er valget faldet på et par pivlækre Adidas F50 Adizero Hvid/Blå. Et skarp sæt, der kommer til at tage sig rigtig godt ud sammen med de hvide strømper. Så har vi lige en udfordring; kan du spotte, hvad det er for et par støvler, som Andy Dawson (til højre, red.) har på? Vi kender svaret, men kunne godt tænke os at høre, om du er lige så skarp.

Nuri Sahin (Dortmund) - Nike T90 Laser IV ACC Neon/Sort Så skal vi en tur på træningsbanen, hvor den tyske mesterklub har hentet deres forbabte søn hjem. Efter to mindre vellykkede ophold i hhv. Real Madrid og Liverpool er tyrkeren kommet på lejeophold i klubber, der gav ham hans helt store gennembrud. Her er holdet vejret til trods kommet udendøre og som billedet afslører har de alle samme gode smag i støvler. Lewandowski og Sahin viser sammen med en tredjepart deres Nike T90 Laser IV ACC Neon/Sort frem, der virkelig skinner igennem på banen.

Theo Walcott (Arsenal) - Nike Mercurial Vapor IX Guld/Orange Det engelske offensiv-es er en travl mand i dette transfervindue, da han skal beslutte, om han ønsker at fortsætte hos The Gunners, eller om han skal til at skifte klub. Støvlerne har han dog skiftet, hvor han til træning blev fanget i de endnu ikke offentliggjort Vapor IX, som står til at blive præsenteret meget snart. Walcott var en del af det famøse #GS2SQUAD, men han fik aldrig sit par i kampaktion. Det tyder dog på, at han er mere tilfreds med sine Vapor IX, som vi forhåbentlig får at se i aktion snarligt.

Romelu Lukaku (West Bromwich) - Nike Mercurial Vapor IX Guld/Orange Der var dog en Premier League-spiller, der ikke kunne holde sig fra at give sit par Vapor IX debut. Den Chelsea-ejede angriber har haft et succesfuldt ophold på The Hawthorns, hvor han har scoret i et hav af forskellige støvler. Han har løbende skiftet mellem custom Nike T90 Laser IV og Vapor VIII, men nu ser det trods alt ud til, at belgieren har fundet sig til rette i et par - og hvilket et. De nye Vapor IX er tåkrummende tæt på at blive lanceret og når farvevarianten tager sig så godt ud, er det ikke svært at forstå, hvorfor den er så ventet.

Det blev ikke til et hav af støvlespots i denne omgang, men vi synes nu alligevel, at vi fik set en ting eller to. Er du ved at være klar til at få offentliggjort Vapor IX? Hvad siger du ellers til ovenstående spots? Har vi overset noget? Del din kommentar med os i boksen herunder.