AGF har indgået en aftale med Sells, der i fremtiden skal levere målmandshandsker til Steffen Rasmussen og Emil Ousager. De to målmænd skriver sig derfor på en ganske prominent liste af topkeepere, der til dagligt foretrækker den britiske målmandsspecialist.

Sells Goalkeeper Products blev stiftet i 2001 af den tidligere målmandstræner i Crystal Palace, Adam Sells. Han så et behov for et specialiseret mærke til elitemålmænd produceret i Europa af markedets bedste materialer. I dag er Sells benyttet af målmænd i hele verden, og det mest benyttede mærke i de to bedste engelske rækker.

På listen over Sells-atleter figurerer blandt andre den danske Manchester United-målmand Anders Lindegaard og det gør han sammen med flere af sine Premier League kollegaer, eksempelvis Asmir Begovic, John Ruddy og Ben Foster. Nu træder to nye danskere til og det er AGFs målmænd Steffen Rasmussen og Emil Ousager, der fremover skal holde buret rent iført Sells.

Steffen Rasmussen og Emil Ousager har efterhånden haft en del træningspas med de nye målmandsspecialiserede handsker, og testede den ivrigt inden de besluttede sig for at skifte.

"Jeg er meget imponeret over den høje kvalitet, som alle Sells' handsker har. De giver et godt greb om bolden, og det er i det hele taget en fornøjelse at have dem på. Du føler dig meget sikker, når du skal ud i en målmandsaktion", siger AGF’s anfører Steffen Rasmussen, og han suppleres af sin målmandskollega.

"Det er de bedste handsker, jeg har prøvet at stå med. Man kan tydeligt mærke, at de er skræddersyet i forhold til en målmands behov, og især pasformen er god. Den store kollektion af handsker både til træning og kamp gør også, at man kan finde lige nøjagtig den handske, der passer en bedst – uanset hvilken situation, man er i", fortæller Ousager.

Vi på Unisport.dk skal stå for leveringen af handsker til AGFs to Superliga-keepere, som bl.a. har valgt at få navn med UNIiD på handskerne.

"Vi er enormt stolte over, at få AGF med ombord og at levere Sells produkter til to så kompetente målmænd som Steffen Rasmussen og Emil Ousager. 7 Superliga målmænd benytter nu Sells handsker, og vi er glade for så mange målmænd foretrækker Sells. Det er endnu en understregning af den høje kvalitet, som Sells produkter indeholder, og vi glæder os til at se dem i aktion, når sæsonen går i gang", siger Filip Domagala, direktør i Unisport.

Steffen Rasmussen har i første omgang valgt at spille i Sells Total Contact Aqua, og Emil Ousager vil vi se i Sells Wrap Elite Aqua. Vi ser frem til at se dem få debut i den danske Superliga og vi håber, at de kan være med til hjælpe de to målmænd med at opnå deres mål for sæsonen. Hvad synes du om skiftet? Del din kommentar i boksen herunder.