Der er blevet lanceret farvevarianter på stribe vinteren over og de kommer lige i tide til forårssæsonen. På tværs af mærkerne har de alle haft et specielt tema i tankerne og det har udmøntet sig i nogle af de mest elegante farvevarianter nogensinde. Vi præsenterer: The White Collection.

Temaet for denne omgang af farvevarianter har i den grad været hvid. Enkle kombinationer, der giver et stilrent udtryk uden for mange dikkedarer, hvilket med sikkerhed vil hitte hos mange fodboldfans. Adidas, Puma og Nike rammer hver især plet, men med støvler der ikke kunne være mere forskellige fra hinanden. Du kan nemlig vælge og vrage mellem en kontrolstøvle, en speedstøvle og en lækker læderstøvle, men skulle du have svært ved at slå dig fast på en, så kan du se nærmere på dem her på vores nye kampagneside: The White Collection.

Adidas Predator LZ Hvid/Sort/Guld er den første udgave af kontrolstøvlen, der for alvor tager udgangspunkt i den simple, hvide farve. Kontrolstøvlen har allerede vist sig frem på fodboldbaner verden over, hvor elegance ofte tilknyttes dens præstationer. Fem dødbringende zoner, der hver især forbedrer en facet af dit spil: Pass, First Touch, Dribble, Sweet Spot og Drive. Hvis du vil have kontrol som Xavi, touch som Nani og power som Gerrard, så bør du kigge nærmere på Adidas Predator LZ og The White Collection her.

Puma Evospeed 1 Hvid/Sølv er ligeledes landet i en ny og stilren farvevariant og faktisk er denne eksklusiv til Bayern Münchens angriber Mario Gomez. Han har igennem karrieren været fast mand hos "The Leaping Cat" og den loyalitet kombineret med hans flotte præstationer de seneste år har nu kastet en belønning af sig. Den blot 190 gram lette speedstøvle kan også bryste sig af en enkeltlagsmikrofiberoverdel, der giver et tæt fit og et præcist touch på bolden. Hvis den er noget for dig, så kan du se mere til den og resten af The White Collection her

Nike Tiempo Legend IV Hvid/Sort/Orange vil også være med på moden og den klassiske støvle virker til at genopfinde betydningen for elegance gang på gang. Med en overdel af højkvalitetskængurulæder hører den til blandt de mest komfortable støvler på markedet og brugen af læder sikrer ligeledes et naturligt, blødt touch på bolden. Designet går du heller aldrig galt af og går du og sukker efter et par støvler, der rammer plet i samlige gallerier, så er der gevinst her. Se mere til støvler og The White Collection her.

Design fylder mere og mere i fodboldverdenen og derfor er det også blevet vigtigt at have styr på sine støvler. Hvad synes du om The White Collection? Hvilket par er din favorit? Hvilket par støvler er det fedeste på markedet lige nu? Del din kommentar med os i boksen herunder.