Adidas har lanceret en virtuel hyldest til Lionel Messis store år, hvor den argentinske verdensstjerne scorede intet mindre end 91 mål - og på siden kan man få overblik over Messis år med masser af statistik på en sjov måde. Besøg Messi Matrix 2012 og se mere.

Messi Matrixen 2012 har alt lige fra antallet af mål, til det præcis antal af boldberøringer, som Messi havde i løbet af året. Ikke nok med, at man kan få et overblik over hele året, så kan man i Messi Matrix 2012 også indsnævre statistikkerne til enkelte tidsintervaller.

Messi Matrix indeholder en stor samling statistik, og der er både indsamlet fra FC Barcelona og Argentinas kampe og dermed både La Liga, Champions League, Copa del Rey og den spanske Supercup samt landskampe. Alt sammen ligger klar med lækker grafik, som du kan klikke dig gennem.

Ydermere er der billeder af alle Messis mål - og du kan også få en oversigt over hvor mange mål, Messi har scoret med hver farvevariant af Adizero gennem året samt naturlig en oversigt over hvornår støvlerne blev brugt. En sjov lille feature - og her kan man se, at Messi var farligst i den Blå/Røde Adizero.

Messi-hyldesten kommer ganske belejligt lige op til kåringen af FIFAs Ballon d'Or 2012, som Messi ligger lunt i svinget til at hive hjem. Det er også ganske sjovt at se, hvordan de forskellige mærker har fejret deres nominerede spillere med en støvle og en database med statistik. Hvilken hyldest synes du er fedest?

Besøg Messi Matrix 2012 lige her - og der kan du klikke dig igennem Messis imponerende år. Hvad siger du til Messis år?