Så ramte vi endelig dagen - efter 23 afsnits Jul i Unisport er det nu blevet tid til det sidste i denne omgang, og her er vi for alvor gået i jule-mode. Se med, når Jakob runder Jul i Unisport af ved at danse, synge og naturligvis komme med en julehilsen fra hele Unisport.

Igennem vores julekalender har vi danset, sunget, anmeldt, gøglet, pyntet og spist (hvilket nok mest gælder for Harder) - og det har været en sand fornøjelse at være med jer igennem december.

Nu er vi dog nået til det absolut sidste afsnit af Jul i Unisport 2012 - og her skal naturligvis danset og synes noget mere, som det hedder sig på dagen. Samtidig får du også en julehilsen fra holdet i Unisport.

Vi har også fået kåret alle vores vindere i Unisport Awards 2012, hvor Nike Mercurial Vapor VIII løb med to priser, både som Årets Støvle samt Årets Vildeste Støvledesign. Trusox vandt prisen som Årets Innovation, og Arsenals udebanetrøje fik æren af at være Årets Fedeste Fodboldtrøje. Tak til alle der var med og stemte!

Du kan læse informationer om vores åbningstider mellem jul og nytår samt se bytteinformation lige her.

Vil du vinde Jakobs "2012 God Jul"-trøje? Så skriv dit bedste fodboldjulegaveønske i boksen under billedet samt din email-adresse, så finder Jakob en vinder i morgen d. 25/12 kl. 15.00.

Fra alle os i Unisport til alle jer skal lyde et KÆMPESTORT GLÆDELIG JUL! Hav en dejlig aften, og så vender vi grusomt tilbage d. 27. december med boot spotting, WebTV og meget andet godt.