Vi er nået halvvejs i denne uge, men holder os ikke fra at give dig et par gode julegaveidéer op til jul. Du kan nemlig stadig nå at bestille dine gaver eller et lille supplement til selv samme gaver. Det kunne eksempelvis være disse smarte fodboldkort, der vil gøre enhver samler glad og de kan erhverves for så lidt som 10 kr.

De største julegavekøb er muligvis allerede klaret, men har du stadig én ting eller to i kikkerten, så kan det anbefales at kigge hos os, da vi stadig kan levere lagervarer inden juleaften. Det kan også være, at du mangler en lille ting til at supplere gaverne med og her kunne en pakke fodboldkort eller to være et godt bud. Du finder dem lige her og de koster helt ned til 10 kr.

De vil med sikkerhed gøre enhver fodboldinteresseret rigtig glad og hvis vedkommende allerede er en samler, vil det blot passe endnu bedre. Der er mulighed for at samle på kort med nogle af verdens største stjerner fra Champions League, La Liga og hele vejen hjem til den danske Superliga. Du kan se udvalget af fodboldkort her, skulle de have fanget din interesse.

Det kan også være, at du mangler lidt til de sidste dage i pakkekalenderen eller til den sidste søndag i advent. Uanset hvad, så er vi sikre på, at fodboldkort vil falde i god jord. Samler du selv på fodboldkort? Eller kender du en, der gør? Så lad os høre om det i kommentarfeltet herunder.