Du læste helt rigtigt - en levering på blot 3 timer! Bor du i et postnummer fra 0900 og helt op til 2942, kan du nemlig nyde godt af vores helt nye service: Unisport Express. Det betyder, at du kan bestille lagervarer på siden og få dem leveret inden for 3 timer af din bestilling og som introtilbud klares det for kun 149 kr.

I en travl hverdag er det vigtigt, at man kan stole på leveringstider og det kan du hos os. Kan du ikke vente på vores dag til dag levering, så kan du for et mindre ekstrabeløb få dine varer leveret inden for 3 timer af din bestilling. Det er en levering, som vi kalder for Unisport Express og den service kan du opleve for blot 149 kr.

unisport, unisportstore, unisport express, express, expresslevering, express levering, hurtig levering, leveringstid

Du skal blot følge instruktionerne på billederne her i skrivelsen, hvis Unisport Express skulle have fanget din interesse. Som det fremgår her, skal du blot placere din ordre på siden, helt som du plejer, men lige inden betalingen skal du markere, at du ønsker dine varer leveret med Unisport Express og så er ventetiden blot et par timer.

unisport, unisportstore, unisport express, express, expresslevering, express levering, hurtig levering, leveringstid

Om du går derhjemme, eller sidder på arbejdet, er for os ligegyldigt, for skulle du befinde dig i de angivne postnumre fra 0900-2942, så leverer vi din bestilling til dig inden for 3 timer, såfremt det er lagervarer. Skulle det uheldige ske, at du alligevel ikke var til stede ved leveringen, bliver du hurtigt kontaktet af vores bud, der vil prøve at finde en løsning sammen med dig.

unisport, unisportstore, unisport express, express, expresslevering, express levering, hurtig levering, leveringstid

Unisport Express bestilles, når du kommer til checkout-fasen på vores hjemmeside og vil som intropris kun koste dig 149 kr. Kort efter betalingen får du en bekræftelse på email og inden for 3 timer har du dine varer hos dig. Det kræver blot, at de valgte varer er på lager og at du naturligvis er hjemme, når vores bud ringer på døren.

Unisport Express er til for at få den ellers travle hverdag til at hænge sammen og for en beskeden merpris kan du sikre dig, at du har dine varer på 3 timer eller derunder. Lyder det som en service, du kunne finde på at drage nytte af? Hvad synes du om det? Del din kommentar med os i boksen herunder.