Forinden den store lancering af den nye Hypervenom Phantom II, inviterede Nike os til et helt specielt arrangement, for at få et eksklusivt smugkig af støvlen, samt vi fik mulighed for at tale med diverse designere, som har arbejdet både dag og nat på den dødbringende nye støvle i de sidste to år.

En storslået støvle kræver en storslået scene, og Nike gav virkelig den sprit nye Hypervenom Phantom II en stor scene til introduktionen. Et eksklusivt Hypervenom rum var blevet opstillet på Camp Nou, hjemmebane for Barcelona og Hypervenoms største stjerne, Neymar Jr.

Max Blau, Phil Woodman og Nate van Hook gav os alle et unikt indblik i produktionen af en støvle, der er skræddersyet til den dødbringende angriber, og tankerne bag den sprudlende sål, som kan ses i videoen ovenfor.

Tilmeld dig her og bliv blandt de første i verdenen der får fingrene i den nye Hypervenom Phantom II.

Hypervenom Phantom II har allerede fået en brølende modtagelse og hvis du er på nippet til at skulle have de nye støvler, så vil den store indsats, som du kan høre der er brugt på dette design, helt sikkert overbevise dig om, at det er det rigtige valg. Vil du slutte dig til Rooney, Lewandowski og Neymar i den nye støvle?