I dagens afsnit af Jul i Unisport byder vi indenfor til et eksklusivt kig på fire nye farvevarianter af Nikes støvler - der er nemlig kommet to nye farver af Tiempo Legend IV samt en ny farve til både T90 Laser IV samt CTR360 Maestri III - og dem tager Jakob et nærmere kig på i dag.

Det er ikke hver dag, at man kan få lov at se de allernyeste farver af Nikes støvler ved at se julekalender, men her skiller Jul i Unisport sig ud - og vi løfter her sløret for Nikes nye farver af T90, Tiempo og CTR360-støvlerne, som vi kommer til at se Nikes store stjerner spille med i det nye år.

T90 Laser IV har fået en overhaling, og er for første gang blevet lavet med kun en grundfarve i neongul, der står rigtig godt til det sorte swoosh på ydersiden. CTR360 Maestri III er også blevet opdateret i en Orange/Sort/Hvid farvevariant, og selv om den måske har fået inspiration fra lanceringsfarven af samme støvle, så ser den stadig rigtig godt ud. Tiempo Legend IV er blevet afsløret i hele to farver, hvor der både er noget til spilleren der kan lide hvide og sorte støvler. Legend IV kommer nemlig både i en Hvid/Sort/Orange farvevariant samt en Sort/Hvid/Neon udgave.

Nå, vi vil ikke trække det meget længere - blænd op for Jul i Unisport for d. 11. december herunder og se de splinternye farvevarianter.

DU KAN STEMME PÅ ÅRETS MEST INNOVATIVE PRODUKT 2012 LIGE HER - og når du har afgivet din stemme, er du automatisk med i lodtrækningen om et par Trusox. Afstemningen lukker d. 13. december, så du skal ikke tøve for længe med at vælge din favorit.

DU SKAL OGSÅ HUSKE AT STEMME PÅ ÅRETS FODBOLDSTØVLE 2012 LIGE HER, hvor du efter at have afgivet dit bud, er med i lodtrækning om et par Nike Mercurial Vapor VIII.

Vil vil også meget gerne stadig have pynt til vores juletræ - og sender du noget ind, deltager du i konkurrencen om en Adidas Tango 12 fodbold. Send pynten ind til følgende adresse: Unisport A/S, ATT: Jul i Unisport, Gammel Køge Landevej 121, 2500 Valby. Send samtidig en lille lap papir med i hvor dit navn og adresse står på, så vi kan sende præmien afsted til dig, hvis du bliver trukket som vinder.

Hvad synes du om Nikes nye farvevarianter - og hvilken en af dem kan du bedst lide? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder nyheden.