Vi får ikke mere Champions League-fodbold før februar og inden vi bevæger os videre til finalerne, så skal vi lige have samlet op på de mest scorende fodboldstøvler i Champions League indtil videre. Det var en noget målfattig 6. runde, men til gengæld ser det ud til at blive rigtig spændende i toppen af tabellen, hvor det for alvor spidser til.

Der er efterhånden ingen tvivl om, hvordan top 3 kommer til at se ud, men det er stadig spændende at følge de små indbyrdes opgør i tabellen. Allerøverst befinder Nike Mercurial Vapor VIII (forkortes Vapor VIII i dagens anledning) og Adidas F50 Adizero (blot Adizero i dagens anledning), men her mindskes afstanden imellem de to. På tredjepladsen befinder Adidas Predator LZ sig lidt i ingenmandsland, da det virker usandsynligt, at den haler ind på første- og andenpladsen ligesom den ikke er i fare for at tabe terræn til støvlerne under.

I bunden af top 5 kæmper Nike T90 Laser IV og Nike CTR360 Maestri III om pladserne og mon ikke at førstnævnte, der er blevet stemplet som en angriberstøvle, vil gør alt for at holde snuden i front foran den såkaldte midtbanestøvle. Men lad os dykke ned i kampene og se hvor målene kom fra i den sidste runde Champions League inden finalerne sparkes igang i februar.

Manchester United var uanset resultatet videre som etter i gruppen og da Cluj kom på besøg på Old Trafford, kunne det mærkes på opstillingen. De unge skyts var kørt ind og de rumænske gæster spillede deres chance, da kun en sejr talte, hvis de skulle have forventninger om at gå videre.

En chancefattig kamp gik dog ikke forbi uden en smule fyrværkeri, da Luis Alberto fra Cluj bragede et fantastisk mål ind i sine Nike T90 Laser IV. Det var nok til sejren, men ikke nok til videre deltagelse i CL, da Galatasaray vandt ude over Braga og snuppede billetten til finalerne.

Der kom også mål fra de mindre mærker i denne runde og et af dem sørgede Valencias profil, Jonas, for. Fra straffesparkspletten bankede han det sidste søm i franske Lilles kiste og hammeren det var et par Mizuno Morelia Neo.

I gruppens anden kamp kørte Bayern Münchens målmaskine videre og bankede BATE Borisov med hele 4-1. Det var med mål fra et virvar af støvler, da både Shaqiri i sine Vapor VIII, Alaba i et par Adizero, Müller i et par Predator LZ samt Mario Gomez i et par splinternye Puma Evospeed 1 garnede.

Én af de klubber, der har overrasket store dele af fodboldverdenen, er Malaga. Den spanske klub er endnu ubesejrede i Champions League og endte i gruppe C som etter foran det italienske storhold AC Milan. I deres sidste kamp mod Anderlecht sparkede Sergio Duda to mål ind på kontoen for Maestri III og han stod altså for den halve måltotal for den støvle.

Der var mål for alle pengene, da de forsvarende Champions League-mestre foldede sig ud i fuldt vigør mod FC Nordsjælland. De får dog ikke muligheden for at forsvare deres titel trods 6-1-sejren, da det ikke var nok til gå videre fra gruppepspillet. Den står i stedet på Europa League for Hazard & co., men det ville nu se meget godt ud, hvis de kunne vinde et europæisk trofæ to år i træk.

En støvle der havde en mindre god runde, var Vapor VIII, der tabte terræn til sin nærmeste konkurrent, Adizero. Det kom blandt andet til udtryk, da Ajax gæstede Bernabeu i en kamp, der var uden betydning for Real Madrid. Her scorede Callejon to gange i sine Adizero og Cristiano Ronaldo kunne kun byde ind med en enkelt.

Med runden bag os kan vi se, at der ikke var nogle rokeringer i toppen af listen, men det begynder at spidse til for henholdsvis Adizero og Vapor VIII, samt Laser IV og Maestri III. Er der nogle støvler, som du mener burde være i toppen, men som i stedet har skuffet? Er der ellers nogle overraskelser? Bliver det Vapor VIII eller Adizero i sidste ende? Smid dit bud i kommentarfeltet lige herunder.