Vi kunne i sidste uge løfte sløret for den seneste inkarnation af Puma King i Gul/Sort og nu lander kongestøvlen i en ny farvevariant, der er mere lig, hvad vi er vant til fra den klassiske kollektion. Det er Puma King Sort/Hvid/Rød og den skal vi kigge meget nærmere på lige her for at vurdere om den er klar til træde videre i de store fodspor.

Pumas King-kollektionen må siges at være blandt de mest succesfulde og ikoniske gennem tiden, hvor en række af verdens bedste fodboldspillere, har underholdt på grønsværen verden over. Pelé, Maradona og Eusébio er blot få af de legender, der har gjort sit, for at gøre Puma King til det ikon den er i dag. I dag skal vi se på den næste generation i rækken, der fører støvlen ind i det 21. århundrede, men denne gang i en farvevariant, der er lidt mere i tråd støvlens historie.

Du kan allerede forudbestille Puma King Sort/Hvid/Rød lige her med en forventet levering i starten af januar - kun 1199 kr.

Den nye Puma King kommer med sikkerhed til at tiltrække sig interesse fra nogle af det tyske mærkes store stjerner, og allerede nu har Yaya Toure og Mikel Arteta fuldbyrdet skiftet fra deres Evospeed 1. Det bliver spændende at følge om spillere som Nigel De Jong og Giorgio Chiellini følger dem trop og hvilken farvevariant de i så fald vælger.

Puma lander nemlig i en ærkeklassisk sort og hvid farvevariant, som vi kender det fra nogle af markedes heritage-støvler, men for ikke helt at glemme tid og sted, er den blevet peppet op med røde accentfarver, der giver den en smule mere kant. Det er også med til at give den nye Puma King et langt mere futuristisk look, som nok kommer til at kræve noget tilvænning for støvlens mere konservative tilhængere.

Puma King har altid været kendt for en ekstremt lækker læderoverdel og på den front er heller ikke nyt at berette. Dog er det ikke en kængurulæderoverdel, men derimod et stykke blødt kalveskind. Puma har dog garvet det, således at det føles enormt blødt og smidigt - og der er derfor god grund til at tro, at den velkendte komfort igen er på sin plads.

Det giver også Puma King et fantastisk, naturligt touch på bolden, som vi er vant til det fra lækre læderstøvler. Det har også været et stort fokuspunkt fra Pumas side af, da de i lanceringen af den nye King også også præsenterede deres nye TouchCell. Det er under den, at Pumas kontrol- og touch-støvler regerer og det siger jo selvfølgelig også noget om, hvilke andre støvler på markedet som Puma King skal konkurrere med.

Puma har udviklet en helt nye læst, der kommer til at gå under navnet ComfortLast. Som navnet antyder, har komfort spillet en stor rolle og nu skulle den ydermere passe bedre til alle slags fødder. Den er blevet en kende bredere i forfoden og der er på den konto blevet lidt bedre plads til fødderne. Derudover følger den fodens naturlige bevægelser grundet dens mere anatomisk korrekte opbygning, hvilket gør Puma King en fornøjelse at træde ned i.

For første gang nogensinde har Puma valgt en ekstern hælkappe på den ikoniske King og det har man valgt efter tæt dialog med nogle af de stjerner, der har stået for at teste den. Hælkappen giver mere stabilitet og beskyttelse omkring hælen uden af være til gene. For yderligere at forbedre komforten har man valgt at bruge læder på toppen af hælen, hvilket nedsætter trykket på akillessenen.

På undersiden af støvlen har Puma holdt fast i deres Pebax-ydersål, der kombinerer lav vægt med stor fleksibilitet. Derimod introducerer de et nyt knopsystem, der baserer sig på nye Traction-knopper, for øget greb i banen og bedre acceleration, samt de klassiske koniske knopper, der sidder stratetisk godt placeret. De sidder nemlig inderst på forfoden i den såkaldte Pivot-zone, der skal forbedre vendinger på små områder.

Du kan allerede forudbestille Puma King Sort/Hvid/Rød lige her med en forventet levering i starten af januar - kun 1199 kr.

Det er den anden farvevariant, vi får præsenteret af Puma King på meget kort tid og endnu en gang fører den sig elegant frem. Selvom det bliver den gule farvevariant, der får den største spilleropbakning, er vi ikke i tvivl om, at den nok skal opnå stor succes. Hvad synes du om den mere nedtonede farvevariant? Er det en værdig King? Del din kommentar med os i boksen herunder.