Det er blevet tid til weekendens støvlespots, hvor vi har fået præsenteret nogle af de nyeste farvevarianter, heriblandt nogle vi ikke har set før, samt en række nye støvler og naturligvis også konceptstøvlen Nike GS 2. Har du spottet noget som vi ikke har set, så husk at dele det med os i kommentarfeltet sidste i nyheden.

Cesc Fabregas (Barcelona) - Puma Powercat 1.12 Gul/Rød Graphic For lidt over en uge siden landede Pumas powerstøvle i en ny farvevariant, men det tyske sportsfirma har tilsyneladende et es i ærmet til deres spanske midtbanestrateg. I nedslagtningen af Atletic Bilbao spottede vores skarpe bruger, Rasmus Lundegård Larsen, nemlig Fabregas i en hidtil uset farvevariant af sine Puma Powercat 1.12 på i et ganske enkelt enestående design, der kombiner farverne far det spanske flag med farverne fra FC Barcelonas spillersæt. Det kunne derfor tyde på, at den tidligere Arsenal-kaptajn bliver den eneste Puma-stjerne i støvlen - hvad synes du om det?

Pablo Alvarez (Catania) - Adidas F50 Adizero miAdidas Blå/Hvid I den italienske serie A var der også et par spots at vælge imellem, men det mest iøjenfaldende må trods alt være herren her, der har designet sig et par eksklusive Adidas F50 Adizero. Havde knoppen blot været røde, havde de været magen til de Less is More-farvevarianter, som vi her på Unisport designet helt eksklusivt. Havde det i øvrigt været tilfældet, så kunne de umuligt stå skarpere til Catanias farver, men vi synes nu allivel, at Alvarez' støvler tager sig rigtig godt ud.

Stephan El Shaarawy (AC Milan) - Nike GS 2 ACC Hvid/Sort Den italienske storklubs unge farao var igen på pletten for sit hold, da hans to mål var med til at sænke Catania. Han har indtil nu holdt fast i sine Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange til trods for sin plads i det eksklusive #GS2SQUAD, men i weekenden var han omsider skiftet til konceptstøvlen, Nike GS 2 ACC Hvid/Sort. Han kunne derfor øge den fjerlette støvles måltotal med to, så mon ikke også han fortsætter i den i weekendens Champions League-kampe?

Megan Rapinoe (USA) - Nike GS 2 ACC Hvid/Sort Den 160 gram lette konceptstøvle er også nået over Atlanten, hvor et par amerikanere har fået fingrene i den og som nogle måske har bemærket, så har vi et godt øje til det amerikanske kvindelandshold. Det var i den anledning, vi spottede, at Megan Rapinoe var iklædt et par Nike GS 2 ACC Hvid/Sort og det var med brodering, flag og hele pivetøjet. Ydermere kan vi notere os, at hun har fået monteret en Vapor VIII ydersål og dertilhørende knopsystem. Det er hun den eneste, der har valgt indtil videre, hvilket er ret vildt. Hun kom dog ikke på måltavlen, men det gjorde i stedet to af vores yndlings; Alex Morgan og Sydney Leroux, der kvitterede for henholdsvis 3 og 2 mål.

Calen Carr (Houston Dynamo) - Nike GS 2 ACC Hvid/Sort Det var ikke det eneste par, der var nået til The States, for Petr Cechs noget mørkere bror (...not!) havde også erhvervet sig et par. Dem luftede han mod LA Galaxy og David Beckham og vi er imponerede over, hvor mange der har taget konceptstøvlen til sig. Foruden de tekniske forskelle på den første og nuværende Nike GS, synes vi, at det er en bemærkelsesværdig forskel, at den første var ment som et samlerobjekt til hylden, hvor Nike GS2 ACC er ment som en støvle, der skal spilles i.

Mario Götze (Dortmund) - Nike GS 2 ACC Hvid/Sort Der var lagt op til det helt store derby i Tyskland, hvor Bayern München tog imod de forsvarende mestre fra Dortmund på Allianz Arena. Her skinnede fremtidens store stjerner igennem, hvor det i første omgang blev Bayerns Toni Kroos, der garnede, men ikke lang tid efter kunne stjerneskuddet Mario Götze bringe balance i regnskabet. Det gjorde han i sine Nike GS 2 og han har dermed markeret sig som en af de mere trofaste #GS2SQUAD-medlemmer, da han ikke har ladet sig friste af at springe tilbage i sine betroede Nike Mercurial Vapor VIII.

Raheem Sterling (Liverpool) - Nike GS 2 Hvid/Sort & Nike Mercurial Vapor VIII Merseyside-klubbens blot 17-årige offensivtalent har modsat førnævnte Götze ikke udvist den samme loyalitet overfor sine Nike GS 2 ACC Hvid/Sort. Han startede godt nok kampen med Southampton i den elegante letvægter, men da 2. halvleg blev sparket igang, var det med Sterling i hans Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange. Det kunne derfor tyde på, at han ikke helt har fået spillet dem til og at han har lænet sig op ad en vabel. Hvad tror du?

Theo Walcott (Arsenal) - Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange Fra en meget trofast, til en knap så trofast og videre til en, der slet ikke har givet sine Nike GS 2 ACC Hvid/Sort debut. The Gunners' kontraktrebel var ellers en del af det eksklusive #GS2SQUAD, men et par uger inde i forløbet, har han endnu ikke følt sig fristet til at debutere sit par. Vi kunne for nyligt offentliggøre, at Nike havde indlemmet Franck Ribery på holdet og har det måske været på bekostning af Walcott?

Mikel Arteta (Arsenal) - Puma King Gul/Sort Walcotts holdkammerat har imidlertid også fundet vej til denne uges støvlespots, da han gav debut til den helt nye generation af den verdenskendte Puma King. Det cementerede dermed også et skifte væk fra Puma Evospeed 1 og deres letvægtsstøvler og vi synes, det klæder den elegante spanier enormt godt, med den opdaterede læderstøvle. Rygterne går i øvrigt på, at en letvægtsudgave skulle være på vej så hold god øje med siden i den nære fremtid.

Yaya Toure (Manchester City) - Puma King Gul/Sort Fra første færd stod det klart, at den ivorianske midtbanespiller skulle være frontfigur for den nye Puma King Gul/Sort og efter adskillige uger med træninger i blackouts, så fik Toure endelig mulighed for at debutere sine nye støvler. Det gjorde han mod Everton, hvor de regerende mestre blev reddet på et noget tyndt straffe, men heldigvis er det pointene, der tæller og det lyseblå Manchester-hold bider sig fortsat fast i toppen, hvor Chelsea efterhånden har spillet sig ud af ræset.

Maroune Fellaini (Everton) - Warrior Sports Skreamer Pro K-skind Blå/Orange Det var vanen tro belgieren med det store hår, der voldte et Manchester-hold problemer. Tidligere på sæsonen nedlagde han United egenhåndigt og han var lige ved at gentage succesen mod City. Det gjorde han i et par helt nye Warrior Sports Skreamer Pro K-skind Blå/Orange og mon ikke det amerikanske mærke er ganske glade for den debut? I øvrigt er det pudsigt, at Fellainis støvler er med en overdel af kængurulæder, da netop den farvevariant kun kommer i mikrofiber

Denne weekendens støvlespots har været præget af de nyeste støvler på markedet og især den sidste fra Warrior Sports, glæder vi os til at fortælle meget mere om i den nære fremtid. Hvad synes du, er denne uges bedste spot? Har vi overset noget? Del din kommentar i boksen lige nedenunder.