Bliv klar til EM

Weekendens støvlespots: Ny Vapor, blackouts og meget mere

Reading time: 7 min

Endnu en uge er gået og efter en landsholdspause blev der åbnet op for de store europæiske ligaer igen. Dermed byder vi velkommen til et virvar af lækre spots fra Premier League, Serie A og meget mere. Der var både blackouts, nye farvevarianter og custom modeller, så kig med her.

gareth bale, tottenham hotspurs, adidas, f50, adizero, under armour

Gareth Bale (Tottenham) - Adidas F50 Adizero Sort/Sølv/Gul Custom Den walisiske kant var med til at give sit hold sæsonens første og noget tiltrængte sejr. Til trods for flere Adizero-stjerne, der er hoppet over i den nye Sølv/Orange model, så var Bale stadig at finde i sine Adidas F50 Adizero Sort/Sølv/Gul. Det kan måske skyldes, at Bales ikke er helt lig de almindelige på markedet, da han har fået sat en Sprintframe-sål på uden MiCoach. Hvorfor vides ikke, men han scorede, så mon ikke han også tager dem på i næste uge?

james mcclean, sunderland, umbro, adidas, f50, adizero

James McClean (Sunderland) - Adidas F50 Adizero Sort/Pink Han er for alvor ved at blive en favorit her på redaktionen, da han uge efter uge finder vej til vores støvlespots. Måske er den unge offensivspiller blot et støvletosse, da han i forrige uge spillede i den stærkt limiterede Nike GS og nu er han hoppet over i en eksklusiv farvevariant af Adidas F50 Adizero, som desværre ikke kommer på lager hos os. Vi glæder os allerede til at se hvad McClean hiver op af hatten til næste uge.

diego milito, inter, milan, internazionale, nike, serie a, adidas, f50, adizero

Diego Milito (Inter Milan) - Adidas F50 Adizero Sølv/Orange Hovedstadsklubben skulle bruge en udebanesejr og når man har en målræv som Milito, er et sådan ønske slet ikke så vanskeligt endda. Han åbnede for scoringen med et meget, meget flot mål i sine Adidas F50 Adizero Sølv/Orange. Interessant er det, at flere Adizero-stjerner er hoppet over i denne farvevariant, da den i starten var forbeholdt Lionel Messi. Vi klapper dog i vores små hænder over, at vi ser flere i den, da det i den grad er en lækker støvle.

nigel de jong, ac milan, serie a, adidas, puma king, puma

Nigel de Jong (AC Milan) - Puma King Hvid/Rød/Blå Midtbaneterrieren tager over for landsmanden Mark van Bommel, der om nogen kan nærme sig De Jongs ry som værende en hård hund. Den tidligere City-spiller der sommeren over tog til Milano, har været fast mand i Puma Powercat-kollektionen siden den kom, men har siden sit skifte foretrukket den klassiske King-kollektion, som han også slog sine folder i tidligere i karrieren.

pepe reina, reina, liverpool, warrior sports, joma, totalfit

Pepe Reina (Liverpool) - Joma TotalFit Hvid/Lyseblå Tak til vores skarpe bruger, Emil Broe Christiansen, der i ugens løb spottede den spanske keeper i et par Adidas Predator. Det kom ganske meget bag på os og inden weekendens kamp mod Sunderland var spændingen til at tage og føle på. Dog var Reina tilbage i sine Joma TotalFit, men vi holder naturligvis skarpt øje med ham fremover, da et støvleskifte kan være på trapperne.

massimo paci, nike, tiempo, legend, iv, ac siena

Massimo Paci (AC Siena) - Nike Tiempo Legend IV Whiteout Vi har tidligere rost italienerne for deres utrolige sans for stil og design og igen i denne uge får rosen lov til at fortsætte. Paci fra Siena fik os til at tabe kæberne, da vi spottede ham i et par helt hvid Nike Tiempo Legend IV. Den ser ikke blot umådeligt elegant ud, men den klæder og holdsættet ganske godt. Hvis du skulle designe et par støvler selv, hvordan så de så ud?

nick powell, manchester united, united, adidas, predator, lz

Nick Powell (Manchester United) - Adidas Predator LZ Sort/Platin/Neon I sommerens transfervindue hentede den engelske storklub, den upåagtede teenager i klubben Crewe Alexandra, men i lørdagens kamp mod Wigan viste han prøver på sit talent. I bedste Paul Scholes stil gik han forbi en modstander og dundrede læderet i nettet bag en prisgivet keeper hos Wigan. Det var en ganske god debut for den unge englænder, men også klubbens anden debutant, Alexander Büttner, formåede at både score og assistere et mål. Godt gået.

scott golbourne, nike, mercurial, vapor, nikeid

Scott Golbourne (Barnsley) - Nike Mercurial Vapor VIII Sort/Hvid/Rød Custom Når man dykker ned i divisionerne er der altid gode odds for at finde et spændende spot eller to. Det var i den grad også tilfældet, da vi i en kamp mellem Barnsley og Blackpool spottede Golbourne i et par custom Nike Mercurial Vapor VIII i Sort/Hvid/Rød. Det klædte i den grad speedstøvlen, der næsten tager sig ud som en heritage-støvle i den afdæmpede farvevariant.

yaya toure, toure, yaya, manchester city, city, puma, evospeed

Yaya Toure (Manchester City) - Puma Evospeed 1 Orange/Grøn Den store ivorianer løb sammen med sit hold ind i sæsonens første pointtab, da man måtte nøjes med ét enkelt point mod bomstærke Stoke på Brittania Stadium. Vi fik dog set den store midtbanedynamo i sine nye Puma Evospeed 1 Orange/Grøn, som Arteta fra Arsenal allerede har givet debut. Vi er store fans af den og håber den holder til næste landsholdspause, da den vil stå rigtig skarpt til Elfenbenskystens sæt.

bojan krkic, ac milan, milan, nike, mercurial, vapor

Bojan Krkic (AC Milan) - Nike Mercurial Vapor VIII Clash Hvid/Rød Det spanske evighedstalent har efter et år på lån hos AS Roma, ladet sig udleje til AC Milan, hvor han forleden fik spilletid. Efter tidligere at have spillet i Nike T90 Laser IV, var vi lidt overraskede over at se ham i et par Nike Mercurial Vapor VIII, men vi må indrømme, at de klæder ham og hans spillestil noget bedre. Hvad siger du?

leandro castan, as roma, nike, mercurial, vapor

Leandro Castan (AS Roma) - Nike Mercurial Vapor VIII Lyseblå/Orange Hov, hov, hov. Hvad var nu det? Det ligner jo rigtig meget den Nike Mercurial Vapor VIII som FIFA 13 kom til at løfte sløret for tidligere. Vi spår derfor i, at vi meget snarligt kan forvente os et nyt udspil fra Mercurial-kollektionen og vi kan næsten ikke vente. Det kunne Castan fra AS Roma heller ikke, da han har givet den en lidt for tidlig debut, men den er nu også svær at lade stå hjemme i skabet.

eder citadin, sampdoria, nike, mercurial, vapor

Éder Citadin (Sampdoria) - Nike Mercurial Vapor VIII Lyseblå/Orange Det lader til, at Nike har været lidt hurtige på aftrækkeren i det italienske, da endnu en af de nye Nike Mercurial Vapor VIII fangede vores opmærksomhed. Det var ellers upåagtede Citadin fra Sampdoria, der var trukket i den nye farvevariant og når vi ser den, ja så forstår vi godt han har foretrukket dem. Vi synes den ser virkelig skarp ud, men nu er det jo din mening der tæller, så hvad siger du?

gael clichy, manchester city, umbro, stealth, pro

Gael Clichy (Manchester City) - Umbro Stealth Pro Blackout Den franske back har i lang tid være fast mand hos Umbro, men i starten af sæsonen havde han et par optrædender i et par Adidas Predator LZ, hvor han selv havde havde sprittuschen fremme. Det blev til en rigtig sløset blackout, men nu er han trukket i en mere elegant af slagsen. Det er sjovt nok en Umbro Stealth Pro, som han tidligere har spillet i, i en perfekt blackoutet udgave. Venter han på en ny støvleudbyder?

 ritchie de laet, leicester city, adidas, adipure, 11pro

Ritchie de Laet (Leicester City) - Adidas Adipure 11Pro Hvid/Blå Custom Den tidligere Manchester United-spiller har fundet sig til rette i Championship-klubben Leicester City. Her har han hurtigt fundet vej til startopstillingen og han virker til at være så glad for klubben, at han har dedikeret sine støvler til dem. Her har han fået lavet sig et par specielle Adidas Adipure 11Pro i hvid og blå, der virkelig matcher klubbens sæt godt. Vi synes de ser virkelig godt ud, men egentlig glæder vi os mest til at spotte ham når de skal spille på udebane - måske han så har et nyt par klar?

philip lahm, bayern munchen, bayern, adidas, adipure, 11pro

Philip Lahm (Bayern München) - Adidas Adipure 11Pro Sort/Orange Den bayernske kaptajn er ikke blot én af de sikreste navne på holdkortet hos Bayern München og det tyske landshold, men han er også blandt de mest trofaste proffer hos Adidas. Til forskel for Schweinsteiger, Kroos og mange andre så skifter den lille back altid med det samme. Derfor var han naturligvis at finde i den nye, sprøde sorte og orange farvevariant af den elegante Adidas Adipure 11Pro.

lars bender, bayer, leverkusen, bayer leverkusen, adidas, adipure, 11pro

Lars Bender (Bayer Leverkusen) - Adidas Adipure 11Pro Sort/Orange De fleste vil nok huske Lars Bender som værende den fordømte målscorer, der var med til at sende Danmark ud af EM. Dengang spillede han i et par Nike CTR360 Maestri II Clash, men nu ser det ud til at Bender er skiftet til mærket med de tre striber. I kampen mod sin tvillingebror Sven Bender og hans Dortmund-mandskab spillede Lars nemlig i et par Adidas Adipure 11Pro Sort/Orange.

luciano oliviera, chievo, diadora, dd, eleven, dd-eleven

Luciano Oliviera (Chievo) - Diadora DD-Eleven Neon/Sort Den Lazio kom på besøg hos Chievo i weekendens kamp, måtte hjemmeholdet desværre sande et nederlag til hovedstadsklubben, men intet desto mindre er Lucianos støvlevalg her en sejr i sig selv. Han var trukket i et par Diadora DD-Eleven Neon/Sort og til trods for, at der er kommet en nyere model, nemlig DD-Evoluzione har han holdt fast i netop det par. Det skyldes måske, at der ikke fås en farvevariant, der matcher Chievos sæt bedre.

Med spots fra nær og fjern har vi denne uge fået set lidt af hvert. Især en helt ny farvevariant af Nike Mercurial Vapor VIII fik spærret vores øjne op, men også de elegante custom-støvler høster roser. Hvilket af denne uges spots er det bedste? Og hvad siger du til den nye Vapor VIII farvevariant? Del din mening med os i feltet herunder.