Bliv klar til EM

Nike præsenter klassisk farvevariant til CTR360 Maestri III - se den her

Reading time: 3 min

I går kunne vi præsentere den helt nye dirigentstøvle fra Nike, nemlig CTR360 Maestri III som vi kommer til at se på fødderne af blandt andre Andres Iniesta og Alex-Oxlade Chamberlain. Nu kommer den assisterende farvevariant, og i stil med den første CTR360 Maestri nogensinde er den Sort/Rød/Hvid. Hvad siger du til den?

Siden den første inkarnation af Nikes CTR360 Maestri ramte støvlemarkedet tilbage i 2009 har den domineret midtbaner verden over. På fødderne af Andres Iniesta, Jack Wilshere og brasilianske Ganso fra Santos, er støvlen som skræddersyet til den kontrollerende midtbanespiller. CTR360 er med Kanga-Lite forgangsmand for syntetiske overdele på flere punkter, og med nye tiltag som ACC og nytænkte Pass and Recieve pads er der garant for en ekstremt spændende fodboldstøvle.

Nike CTR360 Maestri III har vanen tro fået en overdel i det populære Kanga-Lite. Dette er en videreudvikling af det originale materiale og denne nyeste inkarnation emulerer på imponerende vis det bedste fra læder. Den nu endnu tyndere overdel former sig på elegant vis efter fodens form og sikrer dig dermed et super fit. Dog skal du ikke frygte at materialet udvider sig eller bliver tungere når du spiller på våde baner, for Kanga-Lite har nemlig uovertrufne, vandafvisende egenskaber, der gør Maestrien en fornøjelse at spille i uanset forholdene.

Det nye KangaLite-materiale er blevet designet med et nyt tiltag in mente; nemlig Nike ACC, All Conditions Control. Den nye behandling af overdelen har gjort, at du er sikret et usædvanligt godt touch og greb i bolden uanset om du spiller i tørre og våde forhold. Det har Nike udviklet i samarbejde med førende professionelle, der ikke følte de havde et lige så god kontrol over bolden i våde forhold kontra tørre og den efterspørgsel har Nike dermed efterkommet. Man har også valgt at barbere de velkendte Dampening Pods af den nye CTR360 Maestri III, til fordel for en række udhulninger på ydersiden af vristen, der skaber større friktion og greb i bolden når du dribler, tæmmer eller afleverer med ydersiden af foden.

På indersiden af CTR360 Maestri III har Nike erstattet de velkendte Pass and Recieve Pads, med deres nye koncept: 3D Control Pads. Disse er bygget op om en række seperate paneler, der har til opgave at skabe en maksimal kontaktflade med bolden, når du tæmmer og afleverer bolden med indersiden. De er ydermere udstyret med små riller og finner i panelerne, der øger friktionen og grebet i bolden og på denne måde opnår du den optimale kontrol over bolden, når du skal kontrollere tempoet af kampen.

Farvevarianten vil med sikkerhed vække glæde hos CTR360 Maestri-fans, da denne farvevariant minder utrolig meget om den vi så på den allerførste Maestri I i 2009. Siden da er støvlen nået rigtig langt og på den nyeste inkarnation går flot design og teknologiske landevindinger op i en højere enhed. For at højne komforten har Nike polstret Memory Foam på indersiden af pløsen, der former sig efter din fod så du opnår et optimalt fit.

Den interne kælkappe du finder på en CTR360 Maestri III er designet til at sikre dig optimal stabilitet og et super komfortabelt fit. Også når vi bevæger os længere ned i støvlen har Nike haft komforten i tankerne. De har nemlig plastret det enormt stødabsorberende materiale Poron, der gør det en fornøjelse at spille 90 minutter i denne støvle.

Nike har også redesignet knopsystemet på CTR360 Meastri III, der er gået væk fra udelukkende bladede knopper på undersiden. På hælen sidder der vanen tro 4 knopper, men som det er tilfældet på hele knopsystemet, er knopperne indersiden rundede i forhold til de knopper der sidder på ydersiden. De rundede knopper skal fremme vendinger og komforten støvlen alt imens de yderligt placerede, bladede knopper sikrer super greb og acceleration. CTR360 Maestri III kommer også i en SG Pro-udgave, der er udstyret med et mixed knopsystem, som vi bl.a. har set det på Nike Mercurial Vapor VIII, så nu kan du forberede dig til alle slags vejr- og baneforhold.

Du kan allerede nu forudbestille Nike CTR360 Maestri III Sort/Rød/Hvid her med en forventet levering i starten af august - kun 1274 kr.

Nike har nu løftet sløret for de to første farvevarianter af midtbanestøvlen, CTR360 Maestri III, men vi kunne godt tænke os at høre hvilken en du synes bedst om? Den gule/sorte, eller den sorte/røde? Hvilken kommer til at sidde på fødderne af dig? Del din mening med os i kommentarfeltet nedenunder.