Vinderen af Brugernes WebTV for juni måned fundet

Reading time: 2 min

Endnu en måned er gået, og vanen tro er der uploadet en masse videoer til vores Brugernes WebTV-kanal. I dag bliver vinderen af juni måneds konkurrence kåret – se hvem der er den heldige vinder her.

Som mange måske ved, så har vi en WebTV-kanal dedikeret til jer, vores brugere. Her kan man uploade alt lige fra en anmeldelse af et produkt til sine bedste tricks og andet godt. Samtidig er der hver måned et gavekort til Unisport.dk på 500 kr. på højkant – og vinderen af dette kåres i dag.

Konkurrencen var som vanlig intens, og der kom både unboxings, anmeldelser af støvler og gear samt en masse fede videoer med tricks og frispark ind som bud på en vinder.

Vinderen af denne måneds Brugernes WebTV blev Anders Niklassen, der anmeldte og sammenlignede to forskellige Adidas-støvler; nemlig F50 Adizero i mikrofiber og Adipure 11Pro. Anders' gennemgang af støvlerne var rigtig god, og han påpegede mange relevante forskelle på produkterne.

Vi ønsker Anders et stort tillykke, og siger også jer andre mange tak for jeres bidrag i denne måned – som nævnt var konkurrencen hård, så fortvivl ikke hvis din video ikke har vundet. Endvidere er du altid velkommen til at prøve igen i løbet af juli måned, og så kan det være du står med gavekortet i starten af august – hvem ved?

Du kan uploade din egen video lige her og være med om gavekortet på 500 kroner.

Du kan se Anders' video lige her - hvad synes du om hans gennemgang af støvlerne? Hvilken af de to ville du vælge? Del din kommentar med os i kommentarfeltet lige nedenunder.