Bliv klar til EM

Unisport WebTV: Puma evoSpeed 1 K-Skind anmeldes

Reading time: 1 min

Puma har efter seks år sagt farvel til deres speed-silo, Velocity og budt velkommen til den nye dreng i speed-klassen, evoSpeed. Den kommer i både læder og mikrofiber, og Jakob har været ude og teste på livet løs med begge støvler på fødderne. I dag får du anmeldelsen af evoSpeed 1 K-Skind - se med og hør dommen over den lette kængurulæderstøvle.

Puma lover med deres nye evoSpeed Light, Flex & Fit, og har gearet letvægtskampen rigtig godt op med den nye støvle. EvoSpeed 1 vejer nemlig kun 198 gram, og er dermed en af de letteste kængurulæderstøvler på markedet.

Samtidig er den blevet udstyret med Pumas nye DuoFlex-sål, som sørger for optimal flex til både acceleration og vendinger - og dermed synes stilen lagt til at Puma evoSpeed 1 K-Skind kan være en seriøs udfordrer til Adidas F50 Adizero i skind.

Jakob har gennemtestet støvlerne, og i dag får du derfor anmeldelsen og den endelig dom - kan evoSpeed levere, og har Puma taget en god beslutning ved at skifte Velocity ud med evoSpeed?

Hvad synes du om den nye evoSpeed - er du fan, eller er du mere til enten Adizero, Vapor VIII eller måske en af de andre letvægtere på markedet? Del meget gerne din mening herunder, og krydr det eventuelt gerne med et bud på, hvilken letvægtsstøvle du tror laver flest mål til EM.