Bliv klar til EM

Furon V7 ‘Synced’ | New Balance x Unisport collab

Reading time: 1 min

Det samarbejde, som du ikke vidste, du havde brug for, er her! New Balance og Unisport har lavet et iøjnefaldende samarbejde om en Furon støvle! Dette er en for støvlesamlerne. Lad os se nærmere på den.

New Balance X Unisport Furon ‘Synced’

Støvlen er lavet med spilleren i tankerne, derfor navnet 'Synced'. Hvorfor, tænker du? Lad mig fortælle jer det. Når spillere er som en enhed på banen, kan de siges at være 'in sync' som ét hold på vej i én retning. Ordet ’Sync’ er indbegrebet af spillere, fællesskab og holdet, og derfor har NB og Unisport valgt dette navn til støvlen.

Det båndlignende design på støvlerne kan ses som en repræsentation af spillernes synkroniserede bevægelser på banen. I sammenligning med Flow kunne spillere med det samme se, hvordan Sync forbandt de spillere, der havde dem på. New Balance og Unisport bringer alt dette sammen med fællesskabsfølelsen. Navngivningen er kort, hurtig, let at forstå og illustrerer tydeligt vigtigheden af at være forbundet med dine holdkammerater og være en del af fodboldkulturen. Og hey, måske ser vi nogle professionelle spillere i støvlerne - hvem ved.

Støvlerne vil være ekstremt begrænset med kun 250 støvler på verdensplan - så dette er virkelig en til støvlesamlere eller bare til en, der elsker fantastiske mcollabs! Støvlerne vil være tilgængelige i alle vores butikker: København, Paris, Stockholm og Oslo.