Bliv klar til EM

PUMA x Unisport ‘Dream Factory’ | Endnu en drøm der går i opfyldelse

Reading time: 1 min

De nye PUMA x Unisport støvler er landet! Make Football Dreams Come True! Dette er andet drop i 2023 som en del af samarbejdet med PUMA. Og dette er faktisk vores 11. drop i det fantastiske samarbejde. Læs mere om støvlerne her!

Dream Factory: Make Football Dreams Come True!

Som en del af PUMA x Unisport samarbejdet er vi nu klar til at droppe vores anden drop i 2023 med navnet Dream Factory! Inspireret af nordafrikanske farver og mønstre på støvlerne og giver en magisk og mystisk vibe, mens de har til formål at gøre fodbolddrømme til virkelighed!

Dream Factory vil indholde både Future Ultimate og Ultra Ultimate, med den samme inspiration, men stadig meget forskellige. The Future Ultimate henter inspiration fra tæpper og forskellige designs. Støvlen er en blanding af forskellige farver, såsom blå, gul, pink. Ultra Ultimate er derimod inspireret af de forskellige mønstre og farver, som nordafrikanske fliser kommer i. Ultra støvlerne er grønne, hvide, sorte og gule, som fortsætter ned til en guldsål. Begge støvler har en skinnende guldsål, som virkelig fanger den magiske og mystiske stemning.

Støvlerne vil være superbegrænsede og kun tilgængelige hos Unisport. Du kan finde dem online og i alle vores butikker. Tjek de iøjenfaldende støvler ud nedenfor!