Så er det sket igen. Kong Vinter har indtaget Danmark og de mørke vinteraftener er både kolde og stormfulde. Vi har fået en del forskellige Hummel Windbreakersæt hjem, så du kan holde varmen under de kolde vintertræninger. De fleste steder landet over ruller bolden igen på kunst- og grusbaner. Vejret er koldt og blæsende, så vi har hentet en hel del Hummel windbreakersæt hjem for at sikre dig de bedst mulige forhold til træning og kamp.

Vi har været så heldige at få Hummel Windbreakersæt i både voksen- og børnestørrelser. Danske Hummel kender om nogen de danske vejrforhold, så sættet er lavet til at kunne modstå både Danmarks kulde- og vindforhold.

Se alle modellerne til børn og voksne lige herunder:

Hummel - Windbreaker + Knickers + Sokker Bee Authentic sort 399,- spar 43% Hummel - Windbreaker + Knickers + Sokker Bee Authentic sort børn 399,- spar 43% Hummel - Windbreaker + Knickers + Sokker Bee Authentic lyseblå 399,- spar 43% Hummel - Windbreaker + Knickers + Sokker Bee Authentic lyseblå børn 399,- spar 43%

Sættet består af en lækker Hummel Bee Authentic overdel, den er lavet så den stopper vinden rigtig godt. Endvidere har overdelen en Fit Zone der sørger for optimal komfort og bevægelsesfrihed. Vi har to farvevarianter i overdelen, enten kan man vælge den klassiske Hummel Bee Authentic sort eller også kan man vælge den friske Hummel Bee Authentic lyseblå for, at skille sig lidt ud fra de andre på træningsbanen.

Knickers'ne er lavet i 50 % bomuld & 50 % nylon, de har en helt fantastisk pasform og komfort. Ligesom i overdelen er der også en Fit Zone der skaber mulighed for en enorm bevægelsesfrihed så du ikke bliver forhindret i, at lave hurtige og skarpe vendinger, fikse driblinger eller sparke på kassen fra distancen.

Strømperne er de smarte Hummel Classic i sort/hvid. De er lavet så de tørrer hurtigt samtidig med at de er meget komfortable.

Hele dette lækre Hummel Windbreakersæt kan lige nu købes for kun 399,-, de er sat ned fra 707,-. Så du skal være hurtig, hvis du skal sikre dig et af de meget efterspurgte sæt. Husk at Hummel Windbreakersættet også fås i begge farvevarianter i børnestørrelser.

Er du kommet godt igang med vintertræningen? Bruger du windbreaker for, at beskytte dig mod kulden eller har du en anden smart metode? Del dine erfaringer omkring vintertræning i kommentarfeltet nedenfor.